34.7 C
Thessaloniki
19, June 2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Aυτή που μας «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ μπορεί να είναι η νυν ενός πρώην μου

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επανήλθε σε τηλεοπτικές δηλώσεις, προκειμένου να μιλήσει για τη γυναίκα που υποψιάζεται πως ευθύνεται για τον έλεγχο από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor είπε στο «Πρωινό ΣουΣού» για το πρόσωπο που θεωρεί ότι τους «κάρφωσε» ότι: «Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος, γι’ αυτό και είπα ότι είμαι 100% σίγουρη ότι με κάρφωσε μία γυναίκα από τη δική μου πλευρά είναι ότι δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο είχα δεχτεί κλήσεις από απόκρυψη, που αυτές εξετάζουμε και είχα και κάποιες κλήσεις από ξένο νούμερο. Και είναι και άλλα δυο περιστατικά που είχαν γίνει αλλά δεν μπορώ να πω, δεν θέλω καταλαβαίνεις. Μπορεί να είναι και μία νυν ενός πρώην μου, ή μπορεί να είναι αυτή η περιβόητη influencer».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η ίδια ανέφερε: «Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, θα κυκλοφορώ πάντα με τον δικηγόρο μου. Ευτυχώς βγήκαμε μετά από μία εβδομάδα και, γιατί φοβόμασταν να βγούμε με αυτόν τον ντόρο που έγινε. Αισθάνομαι ότι σιγά σιγά σβήνει όλο αυτό όμορφα και ήρεμα, γιατί δεν διαπράξαμε κάποιο έγκλημα, ένα γάμο κάναμε».

Για τους ελέγχους στο κατάστημα με υπηρεσίες ομορφιάς που διατηρεί, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Στο μαγαζί ήρθαν και με έλεγξαν από την ΑΑΔΕ, δεν βρήκαν τίποτα, δεν είχα και να κρύψω κάτι, όλα καλά» ενώ τόνισε ακόμη, πως: «Έχω μετανιώσει ήδη για κάποιες δηλώσεις που έκανα για τον γάμο, δεν θα είμαι τόσο εξωστρεφής».

«Θα σε βρω» είπε απευθυνόμενη στο πρόσωπο που την «κάρφωσε»
Μια μέρα πριν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο «Super Κατερίνα» και εξέφρασε το παράπονό της απέναντι στη γυναίκα, που κατά την ίδια, την «κάρφωσε» για φοροδιαφυγή, στην οποία και απευθύνθηκε, λέγοντάς της: «Δεν θα σε αφήσω, θα σε βρω».

Στην αρχή, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Πραγματικά, παιδιά, αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη ζωή, σε αυτή γη. Εγώ δεν είπα ότι όλος ο γάμος μου ήταν ανταποδοτικός. Ο δικηγόρος μου έχει πει να μην χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη. Δεν ήταν ανταπόδοση, ήταν σαν διαφήμιση. Όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, είναι λογικό και επόμενο κάποιες εταιρείες να θέλουν να διαφημιστούν μέσα από εσένα. Φυσικά και υπήρχαν και κάποιες άλλες υπηρεσίες που πλήρωσα με έκπτωση, όπως τον στολισμό και το νυφικό. Δεν είναι κακό» και πρόσθεσε:

«Δεν έχω καταλάβει γιατί δίπλα στο όνομά μου υπάρχει η λέξη φοροδιαφυγή. Δεν διέπραξα κανένα έγκλημα, έναν γάμο έκανα. Ειλικρινά. Δεν ήταν όλα τσάμπα, υπάρχουν παραστατικά και τιμολόγια. Έχουν φοβηθεί όλες οι συνεργασίες μου, έχουν χάσει τον ύπνο τους».

Για το ποιος ξεκίνησε όλο αυτό, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαστε ανάμεσα σε 3-4 κοπέλες, είναι γυναίκα. Πρέπει να το ψάξουμε με τον δικηγόρο μου. Τώρα, εμπλέκεται και το όνομα μιας γνωστής influencer. Δεν είναι αστείο, δεν μπορείς να αμαυρώνεις το όνομα μίας κοπέλας που πραγματικά εγώ βιοπορίζομαι, δουλεύω. Δεν το έπαιξα ποτέ ζάμπλουτη, είπα ότι ο γάμος κόστισε 50.000 ευρώ, δεν είπα ότι τα πλήρωσα όλα. Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό που κοστίζει κάτι;».

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κοίταξε ευθεία στην κάμερα και είπε: «Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου και δεν θα την αφήσω εκείνη την κοπέλα που το έκανε… και να με κοιτάξει στα μάτια: δεν θα σε αφήσω, ειλικρινά, θα τη βρω».

Πηγή Πρώτο Θέμα: Gala

spot_img
spot_img
ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe