11.8 C
Athens
29 November,2022
spot_img

Aegean: Νέο 3ετές πρόγραμμα 120 υποτροφιών για την επόμενη γενιά πιλότων

Σε συνέχεια του προγράμματος υποτροφιών πιλότων που ξεκίνησε το 2018, με τους πρώτους 49 από τους συνολικά 100 υποψήφιους να βρίσκονται ήδη στα πιλοτήριά της και τους επόμενους 40 να αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρείας στις αρχές του 2023, η Aegean προσφέρει...

Εξωτική μαρμελάδα μάνγκο

Γίνεται τόσο εύκολα και είναι τόσο υπέροχη που δεν θα σταματήσετε να τη φτιάχνετε.

Χρόνος: ½ ώρα + 24-48 ώρες αναμονή

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη

Υλικά (για 1 βαζάκι)

2 φλ. ψίχα από ώριμα μάνγκο, σε κομματάκια

3/4 φλ. ζάχαρη

1 κουταλιά χυμός λεμονιού

Εκτέλεση

Βάζετε σε μια μικρή ανοξείδωτη ή εμαγιέ κατσαρόλα τα κομματάκια των μάνγκο και τη ζάχαρη. Τα βράζετε σε μέτρια φωτιά, λιώνοντας τα μάνγκο όσο βράζουν, με το εργαλείο για πουρέ ή με ξύλινο κουτάλι, για 15-20 λεπτά, μέχρι να πήξουν και να πάρουν την υφή μαρμελάδας. Ανακατεύετε μέσα το λεμόνι και συνεχίζετε το βράσιμο για 5 λεπτά.

Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε τη μαρμελάδα να κρυώσει εντελώς, πριν την μεταφέρετε σε καθαρό βαζάκι. Η μαρμελάδα θα εξακολουθήσει να σφίγγει για τις επόμενες 24-48 ώρες. Διατηρείται στο ψυγείο για 2-3 εβδομάδες, ή σε τάπερ στην κατάψυξη για 3 μήνες.

Πηγή Χρυσές Συνταγές

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -
150FansLike
20FollowersFollow
367SubscribersSubscribe