7.9 C
Athens
30 January,2023
spot_img

Ζώδια σήμερα 30/1 Ημερήσιες προβλέψεις

Το τρίγωνο Ήλιου Άρη μας προτρέπει σήμερα για δράση και οι εξελίξεις κρίνονται θετικές και ενθουσιώδεις.  Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού προσφέρει ξαφνικά μηνύματα και συναντήσεις έκπληξη! Διάβασε τα ζώδια σήμερα . Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα...

HALCERION :Yβριδικά συστήματα αποστείρωσης αέρα και επιφανειών

Τα υβριδικά συστήματα αποστείρωσης αέρος και επιφανειών HALCERION προσφέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση των μικροβίων και ιών στους εσωτερικούς χώρους.

Πρόκειται για ισχυρότατες υβριδικές συσκευές αποστείρωσης χώρων που λειτουργούν με τη χρήση ισχυρής ακτινοβολίας UVC και του αντιμικροβιακού χαλκού.
Αυτό το μοναδικό, σε παγκόσμια κλίμακα, μεγάλης ισχύος μικροβιοκτόνο υβριδικό σύστημα καθαρισμού του αέρα εσωτερικών χώρων, ενεργεί άμεσα εξουδετερώνοντας ακαριαία μικρόβια και ιούς, συμπεριλαμβανομένου και του COVID-19.


Πως λειτουργεί
Η μέγιστη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση των μικροβίων και ιών εντός του χώρου την επιτυγχάνεται με την χρήση:
• του φίλτρου 360ο τριπλής δράσης από ειδικά κράματα αντιμικροβιακού χαλκού (pre-filter, Hepa, activated carbon), το οποίο εξασφαλίζει τον απόλυτο καθαρισμό του αέρα που διέρχεται δια μέσω αυτού, από κάθε αιωρούμενο σωματίδιο.
• των λαμπών UV-C , οι οποίες εξουδετερώνουν κάθε ιικό φορτίο που υπάρχει στον αέρα, ο οποίος διέρχεται μέσω της δέσμης της ακτινοβολίας UV-C που εκπέμπουν.

Να σημειωθεί ότι:
• Η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας των φίλτρων εξαρτάται από το πόσο καθαρός είναι ο αέρας που φιλτράρεται (εάν περιέχει πχ σκόνες, καπνό κα).
• Στην περίπτωση που το φίλτρο δεν αντικατασταθεί εγκαίρως, το Hyperion συνεχίζει και λειτουργεί αποτελεσματικά με την βοήθεια των λαμπών UV και ο διερχόμενος αέρας αποστειρώνεται. Ανάλογα με την ποιότητα του αέρα/ατμόσφαιρας (πόσο καθαρός είναι) μπορεί να επηρεαστεί η διάρκεια ζωής των λαμπών UV, λόγω χάριν από την επικάθιση σκόνης σε αυτές.
• Η λειτουργία των παραπάνω συσκευών είναι αθόρυβη.


Κινητές και σταθερές συσκευές αποστείρωσης χώρου.


Οι συσκευές HALCERION, οι οποίες είναι κινητές , είναι ιδανικές για κλειστούς χώρους όπως γραφεία, αίθουσες συνεδρίων, εκδηλώσεων κλπ. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σταθερές συσκευές σε ανελκυστήρες ή άλλους εσωτερικούς χώρους.
Ο χρόνος αποστείρωσης ενός χώρου εξαρτάται από την ισχύ /απόδοση κάθε συσκευής που θα επιλεγεί, τα κυβικά αέρα σε κάθε χώρο . Ο αριθμός των ατόμων που εξασφαλίζει την ασφάλεια μη μετάδοσης ιικού φορτίου εξαρτάται από :
-την απόδοση /ισχύ της συσκευής Hyperion
-τον χώρο και συγκεκριμένα τον όγκο του αέρα που περιέχεται σ αυτόν
-Τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στον κλειστό χώροΧρήση του Hyperion σε ανελκυστήρα

Η συσκευή είναι ιδανική για τους ανελκυστήρες στους οποίους βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από 2-10 ή και περισσότερα άτομα.
Το μοντέλο Skeptron Elevator για παράδειγμα με απόδοση 290 m3/h χρειάζεται περίπου 24,83 δευτερόλεπτα για να αποστειρώσει του αέρα που περιέχει ο ανελκυστήρας

Το αερόλυμα στον χώρο του ανελκυστήρα μένει στο ύψος/επίπεδο της κεφαλής του ανθρώπου, διότι το Hyperion είναι προσαρμοσμένο στην οροφή και με το φιλτράρισμα του αέρα δεν το αφήνει να πέσει στο δάπεδο (η ταχύτητα με την οποία απορροφάται ο αέρας προς την οροφή είναι περίπου 5,5 μέτρα/1 δευτερόλεπτο).

Ειδική εφαρμογή Halcerion

Επίσης στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη, αποστέλλονται οδηγίες εγκατάστασης της ειδικής εφαρμογής Halcerion . Μέσω αυτών των οδηγιών, με ειδικό χρονοπρόγραμμα ρυθμίζεται η ροή του αέρα, εξασφαλίζοντας απόλυτα αθόρυβη αλλά και αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος.
Ακόμη, με την λειτουργία boost, το σύστημα αυξάνει την απόδοσή του στο maximum για τον προεπιλεγμένο χρόνο λειτουργίας, εξασφαλίζοντας την μέγιστη αποτελεσματικότητα αποστείρωσης και καθαρισμού του ατμοσφαιρικού αέρα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Όλα τα στατιστικά στοιχεία αρχειοθετούνται σε κεντρικό server και διατηρούνται για 10 χρόνια διάθεση του εξουσιοδοτημένου χρήστη.

Πληροφορίες halco.gr

πηγή ygeia2day.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -
150FansLike
34FollowersFollow
367SubscribersSubscribe