24.5 C
Thessaloniki
15, June 2024

Μιλάτε ελληνικά; Μπορείτε να εργαστείτε στη Βρετανία με μισθό 22.000€ + μπόνους

Η Mintel Group Ltd είναι μια παγκόσμια, ιδιωτική εταιρεία έρευνας αγοράς με έδρα το Λονδίνο, η οποία αναζητά ένα άτομο που να μιλάει άπταιστα ελληνικά για να εργαστεί στην εισαγωγή δεδομένων (data entry). Εκτός από ελληνόφωνους εργαζόμενους, η εταιρεία αναζητά επίσης και άτομα που να μιλάνε άπταιστα Τσέχικα, Σλοβακικά, Κροατικά, Ουγγρικά ή Γερμανικά.

Η Mintel διατηρεί επίσης γραφεία στο Σικάγο, Βομβάη, Μπέλφαστ, Σαγκάη, Τόκιο, Σίδνεϊ, Σάο Πάολο, Σιγκαπούρη, Κουάλα Λουμπούρ, Ντίσελντορφ, Μπανγκόκ και Σεούλ.

Η εταιρεία προσφέρει μόνιμη, πλήρη απασχόληση, με μισθό 19.240£ λίρες συν μπόνους. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα λαμβάνουν περίπου 22.000 ευρώ τον χρόνο, συν μπόνους.

Όσοι προσληφθούν θα εργαστούν ως επιχειρησιακά στελέχη και θα πρέπει να συνεργάζονται με την παγκόσμια βάση δεδομένων της εταιρείας (GNPD), η οποία παρακολουθεί την κυκλοφορία νέων προϊόντων της.
Το βασικό καθήκον του επιτυχόντα υποψηφίου θα περιλαμβάνει την εισαγωγή δεδομένων (data entry) και την ευθύνη για τη μετάφραση και την εισαγωγή πληροφοριών προϊόντος από τα ελληνικά καταναλωτικά προϊόντα στη βάση δεδομένων στα αγγλικά. Αυτό θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως συστατικά, ισχυρισμούς και σύντομη περιγραφή του προϊόντος.

Τα απαραίτητα προσόντα

Η Mintel ανυπομονεί να λάβει το βιογραφικό σας αν:

  • Μιλάτε άπταιστα αγγλικά και μπορείτε να κατανοήσετε γραπτά ελληνικά
  • Έχετε εμπειρία στην εργασία με υπολογιστές
  • Έχουν ισχυρό το αίσθημα του «work ethic»
  • Μπορείτε να λειτουργήσει σε περιβάλλον που θέτει στόχους
  • Μπορείτε να διαχειριστείτε τη δική σας ροή εργασίας
  • Σας αρέσει να δουλεύετε σε ομάδα
  • Μπορείτε να πληκτρολογήστε 35 λέξεις το λεπτό σε αγγλικό πληκτρολόγιο!

Τι προσφέρει η εταιρεία

Εκτός του μισθού που αναφέρθηκε παραπάνω, η Mintel παρέχει επιπλέον διάφορες μικρές παροχές, προκειμένου να κρατά ευχαριστημένους τους εργαζόμενους της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson, η εταιρεία υποστηρίζει την εξ αποστάσεως εργασία και για τον λόγο αυτό προσφέρει ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, σύμφωνα με το οποίο οι υπάλληλοι μπορούν να εργάζονται από το σπίτι 3 ημέρες την εβδομάδα. Για να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο την τηλεργασία, η εταιρεία προσφέρει ακόμα επίδομα «Home Office», επίδομα δηλαδή εργασίας από το σπίτι.

Όσον αφορά τις άδειες, όσοι προσλαμβάνονται στην Mintel, λαμβάνουν ένα γενναιόδωρο επίδομα αδείας με δυνατότητα επαναγοράς επιπλέον διακοπών καθώς και μία έξτρα ημέρα άδειας για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους!

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν 2 ημέρες άδειας το χρόνο προκειμένου να τις προσφέρουν για να υλοποιήσουν έναν αξιόλογο σκοπό!

Η Mintel ξεκίνησε πριν από τέσσερις δεκαετίες, παρέχοντας έρευνα για τρόφιμα και ποτά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα η επωνυμία εκτείνεται σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Οι κορυφαίοι αναλυτές της Mintel είναι παγκοσμίου φήμης ειδικοί σε διάφορους τομείς όπως η αναψυχή, τα καταναλωτικά αγαθά, η ομορφιά, το λιανικό εμπόριο, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, η προώθηση πωλήσεων και οι κοινωνικές τάσεις.

Εάν θέλετε να εργαστείτε στην Βρετανία και σκέφτεστε να στείλετε το βιογραφικό σας στην Mintel, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εταιρεία διαθέτει open space γραφεία εξοπλισμένα με… μπιλιάρδο και τραπέζι πινγκ – πονγκ!

Για να στείλετε το βιογραφικό σας πατήστε εδώ!

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe