Υλικά συνταγής
- 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (για πιο αφράτο αποτέλεσμα)
- 1 κούπα γάλα φρέσκο
- 1 αυγό
- Αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ ρευστό μα ούτε και ιδιαίτερα πηχτό.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και με τη βαθιά κουτάλα που σερβίρουμε τη σούπα (έτσι υπολογίζουμε την ποσότητα του χυλού που χρειάζεται για κάθε pancake) ρίχνουμε χυλό στο τηγάνι.
Προσέχουμε να μη μαυρίσει, αλλάζουμε πλευρά κι όταν πάρει κι αυτή χρώμα, αφαιρούμε από το τηγάνι.