21.8 C
Thessaloniki
31, May 2024

Πίσω από την εγκληματική οργάνωση Μαρινάκης, Μώραλης, Καραπαπάς

Όλα τα ονόματα της δικογραφίας και οι συλλήψεις των αρχηγών της Θύρας 7 που έχουν φορτωθεί τον μισό ποινικό κώδικα ως εγκέφαλοι εγκληματικής οργάνωσης! Η μεθόδευση του Μεγάρου Μαξίμου που «στήνει μάρτυρες προστασίας» για να «δέσει» Μαρινάκη – Καράπαπα και Μώραλη

Η εκδίκηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον μεγαλοεφοπλιστή που τον ξευτίλισε και αναγκάστηκε να διώξει 2 υπουργούς του.


edolio5 team
 

Αυτές τις ώρες η μια σύσκεψη τελειώνει και η άλλη αρχίζει! Το ίδιο γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου και στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Aπό την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του αστυνομικού  στις 21 είχε παρουσιάσει τους πρόθυμους «μάρτυρες προστασίας» που πιέστηκαν από την ΕΛΑΣ για να δώσουν ονόματα και διευθύνσεις, όπως και έγινε, άλλων εμπλεκομένων με αρχηγικό ρόλο σε οπαδικά επεισόδια του Ολυμπιακού.

Η κυβέρνηση θέλοντας να εκδικηθεί τον μεγαλοεφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη στο διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ τον «φωτογραφίζει» χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του ως άμεσα εμπλεκόμενου αφού κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από καμία ομολογία. Εδώ όμως ισχύει το ρητό πες μου που έραψες το σακάκι σου για να σου πω αν σου ταιριάζει.

 

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό το οποίο βρίσκεται στη διάθεση , «οι χούλιγκανς που αυτοαποκαλούνται οργανωμένοι, έχουν συγκροτήσει επιχειρησιακά δομημένη και με διαρκή δράση οργάνωση αποτελούμενη από περισσότερα των τριών πρόσωπα, που επιδιώκει τη συστηματική τέλεση περισσότερων κακουργημάτων και πλημμελημάτων και κυρίως εκρήξεων και εμπρησμών, κατασκευής και κατοχής εμπρηστικών και εκρηκτικών υλών, βομβών, ανθρωποκτονιών τετελεσμένων, επικίνδυνων σωματικών βλαβών, κλοπών, ληστειών, εκβιάσεων…». Ακριβώς ότι προβλέπεται για να συσταθεί η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Σε άλλο σημείο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης, έχει εσωτερική διάρθρωση και σαφή ιεραρχική δομή ενώ τα μέλη της έχουν καθορισμένους ρόλους…».

Αναφορικά με τη δομή της οργάνωσης οι Διωκτικές Αρχές σημειώνουν ότι «περιλαμβάνει τα ηγετικά μέλη που αναγνωρίζονται ως επικεφαλής της Θύρας 7, οι λεγόμενοι “μεγάλοι” και οι αποκαλούμενοι “μικροί” οι οποίοι υποτάσσονται πλήρως στα ανώτερα μέλη για την πραγματοποίηση των επιθέσεων…».

Στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας εκτιμάται ότι η εγκληματική οργάνωση «διευθύνεται συγκεκριμένα και σε ανώτατο επίπεδο από μέλη της διοίκησης ή στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός… και χωρίς τη συμμετοχή και την υψηλή προστασία (μελών διοίκησης και στελεχών της ΠΑΕ) τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δεν θα είχαν την καθολική και αδιαμφισβήτητη αποδοχή και υπακοή των κατώτερων μελών και κατά συνέπεια η εγκληματική οργάνωση δεν θα υπήρχε ή θα είχε περιορισμένο εύρος και δράση…».

Σε άλλο σημείο οι Αρχές αναφέρουν ότι «οι Ιωσήφ Αντιζάς , Δημήτρης Μοιρώτσος αλλά και ο μετέπειτα δολοφονηθείς Βασίλης Ρουμπέτης, εισέρχονταν στους αγωνιστικούς χώρους ως SLO της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δυνάμει διαπιστεύσεώς τους από τη διοργανώτρια Αρχή ( Super league), κατόπιν σχετικού αιτήματος της ίδια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που υπογράφονται από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο αυτής, Δημήτριο Αγραφιώτη…».

 
Εδώ αρχίζει η προσπάθεια εμπλοκής της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η διαπίστευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο μαρτυρά άμεση σχέση του διαπιστευμένου προσώπου με την ομάδα που του χορηγεί τη διαπίστευση», τονίζεται μεταξύ άλλων.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe