Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι ένα κουζουλός που άφησε την Αμερική για να γυρίσει στις ρίζες του

Στα Χανιά, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, πραγματοποίησε την πρώτη του εκδήλωση στους τάφους των Βενιζέλων, στο Ακρωτήρι, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και υποστηρικτές του κόμματος.

«Είμαι ένα κουζουλός που άφησε την Αμερική για να γυρίσει στις ρίζες του» … με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους Χανιώτες ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης υποσχέθηκε ότι «θα μιλάω ντρέτα απέναντι σας» και μετά από μια σύντομη δήλωση στα ΜΜΕ χαιρέτησε και συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους.

Μιλώντας σε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στο Ακρωτήρι ο Στ. Κασσελάκης τόνισε ότι μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, η πρώτη δημόσια συνάντησή του με πολίτες αποφασίστηκε να γίνει στα Χανιά ενώ ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις του για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά του μέλλοντος.

Ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε προβληματισμένος για την πορεία της χώρας ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από αυτό που βλέπουμε αυτή την στιγμή».

Πηγή Πολιτική – Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
- Advertisement -spot_img
150FansLike
69FollowersFollow
367SubscribersSubscribe