25.1 C
Thessaloniki
25, July 2024

Το καινοτόμο HUAWEI Mate 50 Pro και τα Gspace μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο σου

Η HUAWEI είναι ένας τεχνολογικός κολοσσός που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς και φροντίζει πάντα να καλύπτει κάθε νέα καταναλωτική ανάγκη. Οι καινοτομίες τις εταιρείας έχουν αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων, όπως τα HUAWEI nova 10 και το κορυφαίο Mate 50 Pro, τα οποία συνδυάζουν το μοναδικό design, με το ισχυρό hardware και το ολοκληρωμένο λογισμικό.

Με το HUAWEI Mate 50 Pro η καινοτομία δεν σταματά ποτέ

Το HUAWEI Mate 50 Pro συνεχίζει την δεκαετή παράδοση της σειράς Mate προσφέροντας υψηλές επιδόσεις, εξαιρετική αυτονομία, επαναστατική τεχνολογία καμερών που δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά σε smartphone, και κομψό σχεδιασμό που δεν επηρεάζει την αντοχή και τη λειτουργικότητα του ως συσκευή.

Με το Mate 50 Pro η HUAWEI αλλάζει για πάντα τη φωτογραφία smartphone ενσωματώνοντας, για πρώτη φορά, τη λειτουργία του μεταβλητού και ρυθμιζόμενου διαφράγματος 10 επιπέδων. Το έξυπνο διάφραγμα της κάμερας Ultra Aperture 50MP προσαρμόζεται στη λειτουργία Αυτόματης Λήψης, ώστε να ταιριάζει με οποιαδήποτε σκηνή και λήψη.

Επιπλέον, η λειτουργία Professional επιτρέπει τη χειροκίνητη ρύθμιση του βάθους πεδίου και του βαθμού θαμπώματος από τον ίδιο των χρήστη. Την ίδια στιγμή, το προηγμένο υλικό και οι ενσωματωμένοι αλγόριθμοι βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τη λήψη στατικής εικόνας.

Η κάμερα Ultra Aperture του HUAWEI Mate 50 Pro είναι εξοπλισμένη με μεγάλο διάφραγμα f/1.4, που συνεργάζεται με τη λειτουργία XD Fusion Pro για να ρυθμίσει τη φωτεινότητα της εικόνας, τις λεπτομέρειες φωτός και σκιάς, καθώς και να τελειοποιήσει το contrast.

Χάρη στην εξελιγμένη νυχτερινή λειτουργία το Mate 50 Pro καταγράφει φωτογραφίες με ιδιαίτερα ευδιάκριτες φωτεινές και σκοτεινές περιοχές, ακόμα και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό. Επιπλέον, η λειτουργία πορτρέτου εφαρμόζει φυσικό θόλωμα φόντου για να κάνει το θέμα να ξεχωρίζει από το περιβάλλον.

Στο HUAWEI Mate 50 Pro, η περισκοπική στην κάμερα του τηλεφακού υποστηρίζει εύρος ζουμ έως και 200X, φέρνοντας ακόμα και τις πιο μακρινές σκηνές, ακριβώς μπροστά στα μάτια του χρήστη. Από την άλλη, η ευρυγώνια μακρο-κάμερα μεγεθύνει τις λεπτομέρειες, παρουσιάζοντας πτυχές επιπέδου χιλιοστού και σταγονίδια δροσιάς, με εξαιρετική ευκρίνεια.

Το HUAWEI Mate 50 Pro υποστηρίζει, επίσης, ευρείας κλίμακας λήψη βίντεο και macro picture-in-picture (PiP) για την ακριβέστερη καταγραφή κινούμενων σκηνών. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συντελούν στην εξαιρετική απόδοση του συστήματος καμερών που διαθέτει το Mate 50 Pro την οποία το DXOMARK αναγνώρισε και βαθμολόγησε με 149 πόντους, δίνοντας στο high-end smartphone το υψηλότερο σκορ στην ιστορία της πλατφόρμας.

Έτσι, το HUAWEI Mate 50 Pro είναι δικαιολογημένα ο βασιλιάς της φωτογραφίας σε smartphone αφήνοντας πίσω του όλους τους ανταγωνιστές της βιομηχανίας, χάρη στην αξιοσημείωτη συνολική απόδοση και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα, το HUAWEI Mate 50 Pro πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία φωτογραφίας που έχει δοθεί μέχρι σήμερα, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις κατηγορίες: έκθεση, εστίαση και υφή/θόρυβος.

Δεν αρκούν μόνο οι κάμερες για να χαρακτηριστεί και πάνω από όλα να είναι ένα smartphone ποιοτικό, ισχυρό, και πάνω από όλα πραγματικός καθημερινός σύμμαχος του κατόχου του. Στη χαρακτηριστική γραμμή της σειράς Mate, το Mate 50 Pro λανσάρει για πρώτη φορά στη σειρά το νέο κομψό, ανάγλυφο σχεδιασμό Clous de Paris στον δακτύλιο της κάμερας που το κάνει ακόμα πιο όμορφο σε κάθε του πτυχή.

Το HUAWEI Mate 50 Pro ξεχωρίζει επίσης για την αυξημένη αντοχή στη σκόνη και το νερό, με βαθμολογία IP68, καθώς μπορεί να βυθιστεί μέχρι τα 6 μέτρα. Επιπλέον, η μοναδική έκδοση vegan leather έχει γυαλί οθόνης “Kunlun Glass” το οποίο αυξάνει κατά πολύ την ανθεκτικότητα στις πτώσεις. Γι’ αυτό, η ελβετική SGS πιστοποίησε τη συσκευή και της έδωσε 5 αστέρια, κάνοντας το Mate 50 Pro το πρώτο smartphone που λαμβάνει τέτοια πιστοποίηση.

Φυσικά, το HUAWEI Mate 50 Pro δεν θα ήταν ένα Mate smartphone αν έμενε μόνο στις κάμερες και την εμφάνιση. Το Mate 50 Pro διαθέτει τεχνολογία αιχμής που ενισχύει σημαντικά της επιδόσεις του και είναι το πρώτο smartphone που τρέχει EMUI 13, το οποίο βελτιστοποιεί τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις για την απρόσκοπτη πραγμάτωση οποιασδήποτε δραστηριότητας με ένα άγγιγμα.

Το SuperHold εκχωρεί έξυπνα μνήμη για να εξασφαλίσει απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. Παράλληλα, το SuperRender μειώνει την κατανάλωση ενέργειας μέσω inter-frame pixel-level πρόβλεψης, διατηρώντας σταθερό σε υψηλούς ρυθμούς καρέ και αποτρέποντας την υπερθέρμανση.

Επιπλέον, το SuperStorage του HUAWEI Mate 50 Pro αφαιρεί διπλότυπα αρχεία με ανεπαίσθητο τρόπο και συμπιέζει εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σπάνια. Αυτό διατηρεί έως και 20GB χώρου (στην έκδοση με τα 256GB ROM), αφήνοντας περισσότερο χώρο για φωτογραφίες και βίντεο.

Μια ακόμα πρωτοποριακή λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που διαθέτει το Mate 50 Pro ονομάζεται SuperEnergy και επιτρέπει τη χρήση της συσκευής ακόμη και όταν η στάθμη της μπαταρίας πέσει στο 1%, υποστηρίζοντας τρεις ώρες αναμονής ή 12 λεπτά κλήσης.

Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν οι χρήστες όλες τις δυνατότητες του HUAWEI Mate 50 Pro χωρίς να σκέφτονται μήπως μείνουν από ενέργεια, η εταιρεία έχει εφοδιάσει το smartphone με SuperCharge τεχνολογία γρήγορης φόρτισης η οποία αγγίζει τα 66W για ενσύρματη φόρτιση και τα 50W για ασύρματη φόρτιση.

Το EMUI 13 που τρέχει το Mate 50 Pro ενσωματώνει το SuperHub που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν προσωρινά εικόνες, έγγραφα και κείμενα και να τα μοιράζονται, με δωρεάν και εύκολες μεταφορές αρχείων μεταξύ εφαρμογών και συσκευών. Επιπλέον, με το AppGallery οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε αμέτρητες εφαρμογές και χρησιμοποιώντας το Gspace έχουν στα χέρια τους όλες τις εφαρμογές Google.

Τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας του EMUI 13 χαρίζουν μία ξέγνοιαστη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, το Κέντρο Απορρήτου καταγράφει όλη τη συμπεριφορά των εφαρμογών που έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Παράλληλα, το Κέντρο Ασφαλείας παρακολουθεί τη δραστηριότητα στο κλείδωμα εφαρμογών, τη θυρίδα αποθήκευσης κωδικών πρόσβασης, την ασφάλεια αρχείων, την εύρεση συσκευής, και πολλά άλλα, έτσι ώστε να εντοπίζει τυχόν μη φυσιολογικές δραστηριότητες και να μοιράζεται τις κατάλληλες συστάσεις προστασίας με τον χρήστη.

Επίσης, το Mate 50 Pro υποστηρίζει την Προστασία Απορρήτου Εικόνας. Έτσι, όταν οι χρήστες κοινοποιούν μία εικόνα, το τηλέφωνο διαγράφει αυτόματα ευαίσθητες πληροφορίες, όπως η τοποθεσία και η ώρα, για να μην έχει πρόσβαση σε αυτές καμία άλλη εφαρμογή, συσκευή, ή άτομο.

Το HUAWEI Mate 50 Pro διατίθεται σε μαύρο και ασημί χρώμα με γυάλινη πλάτη και ξεχωριστό, κομψό φινίρισμα, ενώ η έκδοση vegan leather με το γυαλί οθόνης “Kunlun Glass” είναι διαθέσιμη σε πορτοκαλί χρώμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες των επίσημων συνεργατών της HUAWEI ή το site της εταιρείας και να εκδηλώσουν τον ενδιαφέρον τους για το HUAWEI Mate 50 Pro, πρώτον γιατί μαζί του η καινοτομία δεν σταματά ποτέ και δεύτερον γιατί με αυτόν τον τρόπο θα λάβουμε ως δώρο ένα HUAWEI WATCH GT3 Active.


Με τη HUAWEI ζεις πάντα στο σήμερα

Παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να αναπτύξει το δικό της λειτουργικό σύστημα και το οικοσύστημα HMS που προσφέρουν ανώτερες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, αναζήτησης, αλληλογραφίας, και αγορών, σε πολλές συσκευές. Επιπλέον, δημιούργησε ένα από τα πιο πλούσια καταστήματα εφαρμογών. Το AppGallery έχει πάνω 580 εκ. μηνιαίους χρήστες και ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος.

Μέσω του AppGallery, στο οποίο έχουν εγγραφεί πάνω από 5,5 εκ. προγραμματιστές, οι χρήστες των συσκευών της HUAWEI μπορούν να κατεβάσουν δημοφιλείς εφαρμογές όπως τα WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, και άλλες. Επιπλέον, το οικοσύστημα HMS, στην Ελλάδα, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις υπηρεσίες των μεγαλύτερων τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), εφαρμογές παραγγελίας φαγητού (efood, ΒΟΧ), εύρεσης ταξί (Taxiplon), τα app των παρόχων τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), και λειτουργίες με συστήματα πληρωμών, όπως το “My Alpha Wallet”.

Η HUAWEI και οι προγραμματιστές συνεχίζουν να εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του AppGallery και του HMS, ενώ ήδη έχουν ενσωματώσει σε αυτά διεθνείς εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως η Curve και η Revolut. Με όλες αυτές τις εφαρμογές δεν πρόκειται να λείψει τίποτα από κανέναν χρήστη, όπου και αν βρεθεί, όποια ανάγκη και αν θέλει να ικανοποιήσει.

Εγκατάσταση εφαρμογών Google

Μπορεί η HUAWEI να έχει καλύψει ήδη τις περισσότερες ανάγκες, και επιπλέον αυτών, των χρηστών, αλλά ορισμένοι είναι διασυνδεδεμένοι με το οικοσύστημα των εφαρμογών της Google. Η εταιρεία έχει λάβει υπόψη τις ανάγκες αυτών των χρηστών και μέσω του AppGallery προσφέρει τη 3rd party εφαρμογή Gspace που προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της Google.

Το Gspace δεν περιέχει διαφημίσεις. Επιπλέον, η διαδικασία εγκατάστασης, ρύθμισης, και χρήσης του είναι εξαιρετικά απλή. Μέσα σε ελάχιστον χρόνο, οι χρήστες των HUAWEI τηλεφώνων αποκτούν πρόσβαση στο YouTube, το Gmail, το Google Maps, το Google Docs, το Google Sheets, το Google Drive, και πολλές ακόμα εφαρμογές.

Με τα HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro ζεις τη ζωή στο έπακρο

Η σειρά nova της HUAWEI είχε πάντα ως επίκεντρο την μπροστινή κάμερα, χωρίς όμως να υστερεί σε όλους τους άλλους τομείς. Τα nova 10 δεν αποτελούν εξαίρεση. Γι’ αυτό, η HUAWEI έχει εξοπλίσει το nova 10 Pro με το Multi-Vision Photography και υψηλής ποιότητας διπλούς φακούς μπροστινής κάμερας.

Φυσικά, η HUAWEI δεν θα μπορούσε να μην αναπτύξει ένα ισχυρό σύστημα πίσω καμερών. Τα nova 10 διαθέτουν μία ultra vision 50MP, υποστήριξη Instant AF με QPD, και τεχνολογία μηδενικής υστέρησης κλείστρου (ZSL). Με αυτά τα συστήματα καμερών ο χρήστης μπορεί να απαθανατίσει κάθε στιγμή της ζωής του, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τα HUAWEI nova 10 έχουν σχεδιαστεί ως συσκευές καθημερινής έντονης χρήσης, χωρίς θα θυσιάσουν την ποιότητα και το ξεχωριστό design προσδίδει η εταιρεία σε κάθε συσκευή της. Το Star Orbit Craft design της πίσω κάμερας προσθέτει επιπλέον λάμψη και κάνει τα συγκεκριμένα smartphones να ξεχωρίζουν.

Η HUAWEI έχει εφοδιάσει τα nova 10 με SuperCharge τεχνολογία γρήγορης φόρτισης η οποία αγγίζει τα 100W στο Pro και τα 66W στο απλό μοντέλο. Επιπλέον, επειδή σήμερα οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι και πρέπει να φαίνεται πιο διαδραστικό από ποτέ, τα nova 10 έχουν OLED οθόνες που υποστηρίζουν 1,07 δισ. Χρώματα και υψηλό ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz.

Τα smartphones της σειράς nova 10 διατίθενται σε απόχρωση Starry Silver που συμπληρώνεται από το χρυσό Star Orbit Ring, δίνοντας πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Επιπλέον, τα HUAWEI nova 10 διατίθεται στην premium και πιο διακριτική έκδοση Starry Black. Τα δύο διαφορετικά χρωματικά στυλ ανταποκρίνονται τέλεια στις επιλογές μόδας και το προσωπικό στυλ του εκάστοτε χρήστη.

Πηγή Techmaniacs

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe