Τρεις ωραίοι λόγοι για να βγεις!
Τρεις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα σε αγαπημένα σημεία της πόλης. Απόλαυσέ τες!
To Food Festival επιστρέφει κάθε Τρίτη στην Πόρτα Ανοιχτή

“Sweet Soiree” στο ανακαινισμένο Lobby Lounge του Ηyatt Regency Thessaloniki
To Hyatt Regency Thessaloniki εγκαινιάζουμε το “Sweet Soirée”, ένα μοναδικό ταξίδι στη γλυκιά τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Σε συνεργασία με διακεκριμένους pastry chefs και τον δικό μας Εxeutive chef Απόστολο Αλτάνη, δημιουργούμε γλυκές εμπειρίες που συνδυάζουν παράδοση και καινοτομία.
Στόχος του “Sweet Soirée” είναι να αναδείξει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να ενισχύσει την κουλτούρα της φιλοξενίας που χαρακτηρίζει το Hyatt Regency Thessaloniki. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το ανακαινισμένο Lοbby Lounge μας και να απολαύσετε μοναδικές δημιουργίες, σε ένα περιβάλλον που αποπνέει κομψότητα και ζεστασιά.
Στα πλαίσια του Sweet Soirée, οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλής ποιότητας επιλογές μέσα από ένα μοναδικό μενού γλυκισμάτων και επιδορπίων. Κάθε μήνα θα φιλοξενούμε ένα διαφορετικό pastry chef με μοναδικέ δημιουργίες που θα φέρουν την υπογραφή του.
“Meet the pastry Chef” στο ανακαινισμένο Lobby Lounge
Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στις 18:00, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά τον διακεκριμένο pastry chef Θεόδωρο Μωυσίδη, στο ανακαινισμένο Lobby Lounge του Hyatt Regency Thessaloniki. Μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας, να συνομιλήσετε με τον chef και να ανακαλύψετε την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες του.
Sushi Night στην Αγορά Μοδιάνο
Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου μετά τις 21:00, ο sushi exper@john_katsaris , μαζί με την μουσική μπάντα των ηλεκτρικών έγχορδων Τrinity, έρχονται στο ισόγειο της Αγοράς Μοδιάνο και υπόσχονται να χαρίσουν στους παρευρισκόμενους, μία ξεχωριστή βραδιά με γευστικές απολαύσεις από την ιαπωνική κουζίνα κάτω από τις νότες βιολιών και βιολοντσέλο. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6970095445
Menu Degustation 4 σταδίων
Carpaccio λευκού ψαριού με φρέσκο κρεμμυδάκι,
πίκλα shallot, μπρίκ σολομού, ελαιόλαδο, λεμόνι, αλάτι και yuzu
Κτήμα Καμκούτη Κουρίτες Chardonnay – Malagouzia, Βελβεντός Κοζάνης
Sashimi
Ποικιλία από λεπτές φέτες ωμού ψαριού
Κτήμα Ταραλάς – Blanc Xinomavro, Νάουσα
Nigiri (2τμχ)
Μικρή οβάλ μπάλα ρυζιού, on top φιλέτο από σολομό και φρέσκο ψάρι ημέρας
Κτήμα Ακριώτου – Ορειβάτης Ροζέ ημίξηρο Cabernet franc – Syrah, Πλατείες Βοιωτίας
Urumaki / Hosomaki
Ποικιλία rolls
Κτήμα Ζαχαριουδάκη – Κώδιξ λευκό Μοσχάτο Σπίνας- Ασύρτικο, Ηράκλειο Κρήτης
Sushi Expert: John Katsaris
Wine Consultant: Tolis Karamitsos