34.2 C
Thessaloniki
22, June 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα

Κριός
Φίλε Κριέ, η Δευτέρα ξεκινά με την Σελήνη στον Αιγόκερω και κορυφώνονται πολλαπλές όψεις που δωρίζουν ποικιλία γεγονότων όσο προχωρούν οι ώρες. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου για να κρατήσεις κάποιο μυστικό ή να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Το βραδάκι περνά στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις ότι ο περίγυρός σου είναι πιο υποστηρικτικός από όσο νόμιζες.

Ταύρος
Ταύρε, η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη, αφού ακόμη τη Δευτέρα η Σελήνη βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο. Μάλιστα, οι θετικές τις όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα αυξάνουν την εσωτερική σου δύναμη και οι δονήσεις σου είναι τόσο θετικές που ελκύεις θετικές καταστάσεις. Το βραδάκι κάνεις πιο φιλόδοξες σκέψεις, αφού η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Υδροχόου. Πρόσεξε μην χάσεις τον ύπνο σου μόνο από την υπερανάλυση των νέων ιδεών σου!

Δίδυμος
Δευτέρα, σήμερα, Δίδυμε, όπου οι ανασφάλειές σου σιγά – σιγά υποχωρούν και ανακτάς τη χαμένη σου αισιοδοξία. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω πολλαπλασιάζει τα εσωτερικά σου ερωτηματικά και θέλεις να το ρίξεις στην εσωτερική αναζήτηση. Η ‘ανασκαφές’ του παρελθόντος θα σε βοηθήσουν να ξεθάψεις παρελθοντικά σχέδια που ενδυναμώνουν τα επαγγελματικά σου. Το βραδάκι αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, αφού η Σελήνη πια περνά στον Υδροχόο, αυξάνοντας την αισιοδοξία σου.

Καρκίνος
Φίλε μου Καρκίνε, η Δευτέρα σε βρίσκει με την Σελήνη στον Αιγόκερω, ως το βράδυ, απέναντί σου, οπότε στο επίκεντρο είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες. Συνάμα, οι θετικές της όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα σε βοηθούν να αναπτύξεις τη διαίσθησή σου, να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν, καθώς και να κάνεις νέες επαφές. Το βραδάκι η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο, οπότε αποκόπτεσαι από τους άλλους και προτιμάς να το περάσεις πιο ήρεμα.

Λέων
Αγαπητέ μου Λέοντα, με την ημέρα σου να ξεκινά με την Σελήνη από τον Αιγόκερω, σίγουρα έχεις μία κλασσική Δευτέρα, όπου επικεντρώνεσαι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Διατήρησε την αισιοδοξία σου, όμως, αφού οι θετικές τις όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα σε βοηθούν να αναγνωριστείς για τις προσπάθειές σου, καθώς και να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις. Το βραδάκι με την Σελήνη να περνά στον Υδροχόο απέναντί σου, περνάς όμορφες στιγμές με σημαντικούς άλλους.

Παρθένος
Σήμερα, Δευτέρα, Παρθένε, με την Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει ιδιαίτερα ευνοϊκές όψεις, οπότε μπορείς να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα. Έχεις πολλαπλές ευκαιρίες για διασκέδαση, μολονότι είναι η αρχή της εβδομάδας. Προσεγγίζεις τα εργασιακά σου με τρόπο… όχι κόπο και καταλαβαίνεις ότι χωρίς άγχος γίνεσαι πιο παραγωγικός. Παράλληλα, οι σχέσεις με τα παιδιά και το σύντροφό σου ενδυναμώνονται. Από το βράδυ κι έπειτα αποκτάς συνήθειες που σε βοηθούν να τελειώσεις κάθε υποχρέωσή σου χωρίς πολλή προσπάθεια.

Ζυγός
Ζυγέ, μία ήρεμη Δευτέρα έφτασε για το ζώδιό σου με την Σελήνη για λίγες ώρες ακόμη να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η εσωστρέφειά σου αυξάνεται, δεν μειώνεται όμως απαραίτητα και η διάθεσή σου, χάρη στις θετικές της όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Συνδέεσαι σε βαθύτερο επίπεδο με το σπίτι και την οικογένειά σου, όσο οι πρωινές ώρες ενδείκνυνται για προσεκτική ενδοσκόπηση. Το βράδι είναι πιο ευνοϊκό με την Σελήνη να μεταβαίνει στον Υδροχόο, με ευκαιρίες διασκέδασης κι ανανέωσης.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα, με την Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω να ενεργοποιεί ζητήματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Οι ευεργετικές όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, σε υποστηρίζουν, ώστε να αναπτύξεις την απαραίτητη πειθώ ή να ολοκληρώσεις κάποια θέματα γραφειοκρατίας ή σχετικά με το όχημά σου. Το βράδι κι έπειτα με την Σελήνη στον Υδροχόο, επικεντρώνεσαι σε οτιδήποτε σου γεννά την αίσθηση της ασφάλειας.


Τοξότης
Σήμερα Δευτέρα, αγαπητέ Τοξότη, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, η ενέργειά σου στρέφεται προς την επιδίωξη μεγαλύτερου κέρδους από την προσωπική σου εργασία, καθώς και την καλλιέργεια ασφάλειας σε ψυχολογικό επίπεδο. Έχεις θετικά αποτελέσματα, χάρη στις ευεργετικές όψεις της με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Επικοινωνείς, βέβαια, πιο ανοικτά και γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής κατά το βραδάκι με την είσοδό της στον Υδροχόο.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα, μοιάζει να είσαι ο πρωταγωνιστής, αφού για ακόμη μία ημέρα η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο σχηματίζει ευεργετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Με απλά λόγια, οι προσπάθειές σου αποδίδουν καρπούς. Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο που σε ενθουσιάζει, σε εμπνέει και μαζί δεν αποκλείεται να σε κινητοποιήσει να επιτύχεις κάποιους στόχους σου. Τις βραδινές ώρες η επικέντρωσή σου είναι στα οικονομικά σου, με την Σελήνη να προχωρά στον Υδροχόο.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα και φαίνεται να θέλεις το χρόνο σου για να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω με τις ευεργετικές της όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα επιβεβαιώνει ότι δεν πρέπει να βιαστείς πριν εκφραστείς. Παρασκηνιακά καταφέρνεις να κάνεις ενέργειες που θα σου προσφέρουν ψυχική μα και υλική ασφάλεια. Μετά το απόγευμα, όπου η Σελήνη προχωρά στο δικό σου ζώδιο γίνεσαι πιο συναισθηματικός.


Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, άλλη μία Δευτέρα έφτασε με την Σελήνη από τον Αιγόκερω να κάνει καλές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Διακρίνεσαι από έμπνευση, αισιοδοξία και δημιουργικότητα, όμως ο τρόπος επικοινωνίας σου δεν γίνεται εύκολα αντιληπτός από τους άλλους. Οι ιδέες σου είναι πρωτοποριακές κι αξιοθαύμαστες και τις μοιράζεσαι με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το βράδυ επιλέγεις να το περάσεις ήρεμα, μιας και η μετάβαση της Σελήνης στον Υδροχόο σε καθιστά ελαφρώς μοναχικό.

Πηγή – oroskopos.gr

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe