34.2 C
Thessaloniki
22, June 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

 

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα

Κριός

Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα θέτει σε δοκιμασία την υπομονή σου, ωθώντας σε προς βαθιές σκέψεις για τις προσωπικές και κοινωνικές σου αξίες. Πρόκειται να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, ιδιαίτερα αν θέματα εμπιστοσύνης ή εξουσίας βρεθούν στο προσκήνιο. Πάντως, η Σελήνη στην Παρθένο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, φέρνει μια πνοή ανανέωσης

Ταύρος

Αγαπημένε Ταύρε, η Παρασκευή προσφέρει μια ιδιαίτερη δυναμική στην καθημερινότητά σου. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ξυπνάει εσωτερικές αναστατώσεις και σε ωθεί να επανεξετάσεις τη σχέση σου με την εξουσία και τον έλεγχο, είτε στο επαγγελματικό είτε στο προσωπικό επίπεδο. Ενδέχεται να αισθανθείς πίεση να διεκδικήσεις ή να υπερασπιστείς τις αξίες σου. Η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό χαρίζει ευκαιρίες για έναρξη νέων γνωριμιών που υπόσχονται τρέλα και ανανέωση.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, αναμένεται να βυθιστείς σε πολλαπλές σκέψεις. Η αστρολογική σύνθεση της ημέρας φέρει, πια, στην επιφάνεια θέματα ελέγχου και μεταμόρφωσης, καθώς ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να αναθεωρήσεις βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις και να ανακαλύψεις κρυφές αλήθειες στην επικοινωνία σου με άλλους. Από την άλλη, η Σελήνη στην Παρθένο, σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, υπόσχεται ενδιαφέρουσες και αναζωογονητικές αλλαγές.

Καρκίνος

Καρκίνε, αυτήν την Παρασκευή, το αστρολογικό σκηνικό σηματοδοτεί μια μέρα βαθιάς προσωπικής και κοινωνικής εξερεύνησης. Η πίεση που εκτιμάται να αισθανθείς λόγω του τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα συνεπάγεται σημαντικές και ενίοτε απαιτητικές διαπραγματεύσεις σε θέματα που αφορούν την κοινωνία ή τις φιλίες σου. Η ένταση αυτών των συνομιλιών σε ωθεί σε μία βαθύτερη κατανόηση ή ακόμη και σε αποκαλύψεις. Τα καλά νέα είναι πως, σήμερα, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό εγγυάται έναν αέρα ανανέωσης και απρόβλεπτες στιγμές αναζωογόνησης.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Παρασκευή έχει τις δυνατότητες της, μα παρουσιάζει και τις προκλήσεις της. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θέτει εμπόδια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, οδηγώντας σε προς μία βαθύτερη ανάλυση και κάποιες συνειδητοποιήσεις που αφορούν την εξισορρόπηση των θέλω σου με εκείνα των άλλων. Το τρίγωνο από την Σελήνη στην Παρθένο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, σου επιτρέπει να επιτύχεις στα οικονομικά.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, αυτή η Παρασκευή έρχεται με ένα μίγμα ευκαιριών και προκλήσεων. Η επιρροή του Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προκαλεί στιγμές έντασης, ιδιαίτερα στις προσπάθειες για οργάνωση και επικοινωνία. Αναμένεται να αντιμετωπίσεις κάποιες πνευματικές προκλήσεις ή παρεξηγήσεις, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε θετική όψη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό προσφέρει αισιοδοξία και δύναμη.

Ζυγός

Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή ενδέχεται να γεννηθούν τάσεις για βαθιά και προσεκτική ‘ανασκαφή’ στα συναισθήματά σου. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα απαιτεί προσοχή στις επικοινωνίες σου, αφού κάποιες έντονες συζητήσεις ή αποκαλύψεις μπορεί να σε αναστατώσουν. Το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης στην Παρθένο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη επιτρέπουν νέα και παρασκηνιακά ξεκινήματα με οικονομικό όφελος. Μαζί, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές ή κληρονομικές υποθέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Παρασκευή φέρνει μια έντονη ενέργεια που επηρεάζει τα θέματα του σπιτιού και τις κοινωνικές σου σχέσεις. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ενδέχεται να φέρει ένταση και βαθιά αναστάτωση στις σχέσεις σου, απαιτώντας να αντιμετωπίσεις με αντοχή και αποφασιστικότητα τις ψυχολογικές πιέσεις ή τις δυσκολίες στην επικοινωνία. Πάντως, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό σου χαρίζει αισθηματική ανανέωση και εκπλήξεις.

Τοξότης

Αγαπημένε Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, ετοιμάσου για μια ημέρα όπου ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρει εντάσεις και αναγκαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Υπάρχει μία μικρή εμμονή με την επιτυχία και είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις κάποιες από τις συνήθειές σου. Μαζί, υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες ή προκλήσεις που θα απαιτήσουν σοβαρή σκέψη και στρατηγική. Πάντως, το τρίγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη σε βοηθούν να επιτύχεις.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρει προκλήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, καθώς και αναστάτωση σε οικονομικά ή φιλοσοφικά θέματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις την πίεση να επηρεάσει τη λογική σου και μην φανατίζεσαι με τις απόψεις σου. Το θετικό είναι πως η Σελήνη από την Παρθένο σε θετική όψη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό αποκαθιστούν τις δυσκολίες μέσα από όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου ή με ένα δημιουργικό χόμπι.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρει κάποιες προκλήσεις στην επικοινωνία με την οικογένεια ή σε ζητήματα σπιτιού. Παρατηρούνται εντάσεις ή αναπάντεχες αποκαλύψεις που απαιτούν την προσοχή σου. Το καλό είναι ότι η Σελήνη από την Παρθένο σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό σε υποστηρίζουν σε κάθε προσπάθεια να σταθεροποιήσεις μία κατάσταση στα οικονομικά ή να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου.

Ιχθύς

Σήμερα Παρασκευή, Ιχθύ μου, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε βυθίζει σε σκέψεις του παρελθόντος και μπορεί να προκαλέσει κάποιες πνευματικές αναζητήσεις ή διαφωνίες σε φιλοσοφικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα. Αισθάνεσαι ότι οι απόψεις σου αμφισβητούνται ή ανακαλύπτεις στοιχεία που σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις πεποιθήσεις σου. Η ημέρα είναι θετική για ζητήματα συνεργασιών, χάρη στην Σελήνη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ουρανό και την Αφροδίτη.

Πηγή – oroskopos.gr

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe