30.4 C
Thessaloniki
25, June 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

 

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα

Κριός
Παρασκευή, σήμερα Κριέ, όπου αναμένεται να βιώσεις μια μέρα πλούσια σε συναισθήματα και αλλαγές, καθώς η Σελήνη κινείται από τον Δίδυμο, που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στον Καρκίνο. Γίνεσαι πιο ευαίσθητος απέναντι στις συναισθηματικές εντάσεις και θα χρειαστεί διαυγή σκέψη να τις αντιμετωπίσεις. Αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στην επιθυμία για επικοινωνία και την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία μεταξύ του να είσαι κοινωνικός και του να βρεις την εσωτερική σου γαλήνη.

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα, Παρασκευή, θα αντιμετωπίσεις μια ημέρα αναταραχών και αλλαγών, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Δίδυμο και δημιουργεί προκλήσεις με τον Ποσειδώνα. Αυτή η θέση μπορεί να φέρει μια αίσθηση σύγχυσης ή και εσωτερικής αναταραχής. Ωστόσο, με τη μετάβαση της Σελήνης στον Καρκίνο το απόγευμα, η ενέργεια θα αρχίσει να ηρεμεί, και θα αισθανθείς μια ανάγκη για άνεση και καλλιέργεια οικειότητας με το άμεσο περιβάλλον σου.

Δίδυμος
Δίδυμε, σήμερα, Παρασκευή, η μέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, αποφέροντας μια ενέργεια που σε αναστατώνει και σε αποσυντονίζει. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα σου γεννά μια αίσθηση αμφιβολίας ή αβεβαιότητας, ειδικά σε θέματα που απαιτούν λογική και σχετίζονται με τα προσωπικά ή τα εργασιακά σου. Μετά το μεσημέρι, καθώς η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο, μπορείς να περιμένεις μια θετική αλλαγή διάθεσης, όπου κι επαναπροσδιορίζεις τις αξίες σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Παρασκευή, ξεκινάς την ημέρα με τη Σελήνη στο Δίδυμο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, Καρκίνε, Αυτό σου εντείνει την αίσθηση της σύγχυσης ή αβεβαιότητας στα προσωπικά και τα εργασιακά σου. Δε διακρίνεσαι από διαυγή σκέψη. Ωστόσο, μετά το μεσημέρι, καθώς η Σελήνη μετακινείται στο δικό σου ζώδιο, θα αισθανθείς μια ξεκάθαρη βελτίωση στη διάθεσή σου και το ένστικτό σου θα είναι πιο δυνατό και ικανό να σε ωθήσει προς τις σωστές επιλογές.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, Παρασκευή, ετοιμάσου για μια μέρα που ξεκινάει με έντονες δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο Δίδυμο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας μια σύγχυση και ασάφεια στα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Με τη μετάβαση της Σελήνης στον Καρκίνο μετά το μεσημέρι, η ενέργεια γύρω σου θα αρχίσει να ηρεμεί, σε προσκαλώντας να απομονωθείς και να εστιάσεις περισσότερο σε προσωπικά ζητήματα και στην εσωτερική σου ειρήνη.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα, Παρασκευή, με τη Σελήνη στο Δίδυμο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, να περιμένεις μια δόση σύγχυσης και αβεβαιότητας στο περιβάλλον σου. Αυτή η επιρροή μπορεί να κάνει την επικοινωνία και τη λογική λήψη αποφάσεων πιο περίπλοκη από το συνηθισμένο. Ωστόσο, μετά το μεσημέρι, όταν η Σελήνη μετακινηθεί στον Καρκίνο, θα αισθανθείς μια αλλαγή που φέρνει περισσότερη άνεση και οικειότητα, βοηθώντας σε να επανασυνδεθείς με τα βαθύτερα συναισθήματά σου και να ενισχύσεις τις προσωπικές σχέσεις σου.

Ζυγός
Σήμερα, Παρασκευή, Ζυγέ, η μέρα σου ξεκινά με την Σελήνη στο Δίδυμο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτή η όψη φέρει μια αίσθηση αβεβαιότητας και πιθανές παρεξηγήσεις. Από την άλλη, μετά το μεσημέρι, όταν η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, θα επικεντρωθείς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και τους στόχους που έχεις. Μοιάζει να αποτελεί, αυτή σου η απόφαση, μία πολύ εποικοδομητική λύση, αφού τα εργασιακά σου φαίνεται να λαμβάνουν εύνοια.

Σκορπιός
Σήμερα, Παρασκευή, ετοιμάσου για μια μέρα που ξεκινά με αρκετά συναισθηματική ένταση και αβεβαιότητα, που όμως μεταμορφώνεται σταδιακά σε κάτι πιο ενδιαφέρον καθώς προχωρά η ημέρα, Σκορπιέ. Επικρατεί σύγχυση ή ανασφάλεια στις σκέψεις σου κι αυτό σε αποπροσανατολίζει από τους στόχους σου. Μπορείς να εκφραστείς μέσα από τις τέχνες. Ωστόσο, καθώς η ημέρα προχωρά, θα βρεις νέες δυνατότητες για εμπνευσμένες συζητήσεις και εμβάθυνση στις γνώσεις σου που θα συμβάλλουν θετικά στην εξέλιξή σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα, Παρασκευή, επικρατεί αρκετή αναστάτωση, καθώς η Σελήνη στο Δίδυμο κάνει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα που πιθανόν να δοκιμάσει την ψυχική σου ισορροπία. Υπάρχουν παρεξηγήσεις κι απογοητεύσεις από το εξωτερικό περιβάλλον σου. Μετά το μεσημέρι, αφού η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, πρόκειται να ηρεμήσεις αρκετά και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις πραγματικές σου αξίες. Κάνεις βαθιά εσωτερική διερεύνηση, αφήνοντας πίσω την αρχική αστάθεια της ημέρας και προχωράς μπροστά.

Αιγόκερως
Σήμερα, Παρασκευή, Αιγόκερε, η Σελήνη από τους Διδύμους, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου προκαλεί έντονη αναστάτωση, παρεξηγήσεις και αλλαγές στο εργασιακό σου πρόγραμμα. Μετά το μεσημέρι, όταν η Σελήνη μετακινηθεί στον Καρκίνο, αναμένεται μια πιο έντονη και επικεντρωμένη ενέργεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Λάμπεις, καταλαβαίνεις τις αληθινές σου επιθυμίες κι ελκύεις πιο εύκολα ανθρώπους που επιθυμούν να σε έχουν στη ζωή τους ή να συνεργαστούν μαζί σου σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υδροχόος
Σήμερα, Παρασκευή, Υδροχόε, η Σελήνη στο Δίδυμο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα λίγο πριν αλλάξει ζώδιο, σου εκτοξεύει τη δημιουργικότητα, αλλά σε βυθίζει στη φαντασία σου. Προετοιμάσου για απρόβλεπτες διακυμάνσεις στη διάθεσή σου καθώς και στις σκέψεις σου, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε νέες ιδέες ή στο να επανεξετάσεις τρέχοντα σχέδια ή ακόμη και τις σχέσεις σου. Το απόγευμα η μετάβαση της Σελήνης στον Καρκίνο, σε καλεί να δώσεις έμφαση στην προσεκτική εργασία και την ανάλυση.

Ιχθύς
Ιχθύ μου, σήμερα, Παρασκευή, με τη Σελήνη στο Δίδυμο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αναμένεται να δυσκολευτείς να βρεις την ισορροπία μεταξύ των εξωτερικών δραστηριοτήτων και της εσωτερικής σου ανάγκης για ασφάλεια και άνεση. Ωστόσο, αυτή η αίσθηση θα βελτιωθεί καθώς η μέρα προχωρά, ειδικά μετά το μεσημέρι, όταν η Σελήνη μεταβεί στον Καρκίνο, φέρνοντας μια πιο θεραπευτική και θετική ενέργεια. Είναι καλή στιγμή για ψυχοθεραπεία ή ενδοσκόπηση, ενώ το ένστικτό σου ενδυναμώνεται.

Πηγή – oroskopos.gr

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe