15.2 C
Thessaloniki
18, May 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα

 

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει την εξωστρέφειά σου, σήμερα, Κριέ, αλλά το τετράγωνό της με τον Ουρανό και το Δία σε φέρει αντιμέτωπο με εντάσεις. Μάλιστα, αρκετές από αυτές αφορούν οικονομικούς λόγους. Υπάρχει ο κίνδυνος να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου, κάνοντας παράτολμες κινήσεις αμφότερα στα αισθηματικά ή τα οικονομικά, που αργότερα θα μετανιώσεις. Κάνε υπομονή, όμως, γιατί η Σελήνη κατά το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης εισέρχεται στους Ιχθείς, επιτρέποντάς σου να βρεις την ηρεμία σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη με την Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου να στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά και την κοινωνική σου εικόνα. Δυστυχώς, οι σκληρές της όψεις υποδηλώνουν ότι θα διαχειριστείς απρόσεκτα κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική σου πορεία ή φήμη. Από την άλλη, όσο προχωρά η ημέρα, η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς δείχνει ότι τα πράγματα καλυτερεύουν κατά τις βραδινές ώρες.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε και είναι γεμάτη εσωτερικούς προβληματισμούς. Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει προκλητικές όψεις με το Δία και τον Ουρανό, μεταβάλλοντας τη γενικότερη νοοτροπία και προσέγγισή σου στα πράγματα. Αν προσπαθείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά ή το διάβασμα, οι πρωινές ώρες δεν φαίνονται ευνοϊκές. Αντίθετα, το βράδυ με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς, σε βοηθά να επιτύχεις κάποιους στόχους σου.

Καρκίνος

Η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε, Καρκίνε κι εσύ επιλέγεις να δώσεις βάση στην εσωτερική σου αναζήτηση. Η αλήθεια είναι πως αυτό θα σου φέρει μία σειρά ταραχών κι ανασφαλειών, αφού το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό και το Δία υποδηλώνουν εσωτερική κόντρα κι αμφιβολίες. Απόφυγε να συγκρίνεις τον εαυτό σου με ανθρώπους από το ευρύτερο κοινωνικό σου σύνολο. Το καλό είναι ότι η Σελήνη το βράδυ μεταβαίνει στους Ιχθείς κι ανακτάς την αισιοδοξία σου.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, η Μεγάλη Πέμπτη με την Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου στους σημαντικούς άλλους της καθημερινότητάς σου, όχι όμως απαραίτητα για καλό. Οι σκληρές όψεις της με τον Ουρανό και το Δία σε φέρουν αντιμέτωπο αμφότερα με επαγγελματικές προκλήσεις και προσωπικές συγκρούσεις που απαιτούν άριστες διπλωματικές ικανότητες ώστε να ξεπεραστούν. Το βράδυ επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου, αναζητώντας την πηγή των ανασφαλειών σου, με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η καθημερινότητά σου συναντά ανατροπές, άρα σου γίνεται δύσκολο να οργανώσεις τα πράγματα που είχες βάλει στόχο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για την Μεγάλη Πέμπτη, είναι να αφήσεις κάποια πράγματα στην ‘τύχη’ τους, παρατώντας στην άκρη τις τάσεις τελειομανίας που έχεις. Είναι απαραίτητο να αποδεχθείς κάποιες καταστάσεις όπως είναι στα προσωπικά και τα εργασιακά. Η ημέρα σου κλείνει όμορφα, επειδή η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς σε υποστηρίζει στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου ή για να εκφραστείς πιο δημιουργικά.

Ζυγός

Ζυγέ, για εσένα η ημέρα υπόσχεται πάθος, αλλά κι ερωτικά καβγαδάκια. Η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε με την Σελήνη στον Υδροχόο σε σκληρή όψη με τον Ουρανό και το Δία. Αυτό για εσένα υποδηλώνει μία τάση να υπερβάλλεις, ιδίως στα προσωπικά σου. Ωθείσαι προς τις συναισθηματικές εξάρσεις, ενώ παράλληλα επικρατεί μία ανάγκη απελευθέρωσης: μήπως νιώθεις ότι υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από την άλλη μεριά; Η Σελήνη το βράδυ εισέρχεται στους Ιχθείς και σε βοηθά να βρεις ηρεμία, τακτοποιώντας κάποιες υποχρεώσεις σου.

Σκορπιός

Η Μεγάλη Πέμπτη φέρει την κορύφωση δύο τετραγώνων, Σκορπιέ μου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου στρέφει την προσοχή σου σε θέματα ασφαλειών ή οικογένειας και σπιτιού και τα τετράγωνα που σχηματίζει με τον Ουρανό και το Δία προμηνύουν ότι έρχεσαι σε σύγκρουση με σημαντικούς ανθρώπους. Θα χρειαστεί έξυπνο χειρισμό η κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζεις, μα μην το βάζεις κάτω. Το βράδυ κλείνει αισιόδοξα, με την Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς και να αυξάνει τον ερωτισμό σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα παρατηρήσεις μία σειρά εντάσεων, αλλά όλες πρόκειται να αποκατασταθούν, μία προς μία, όσο οι ώρες περνούν. Η Μεγάλη Πέμπτη ξεκινά με την Σελήνη στον Υδροχόο και σχηματίζει σταδιακά δύο σκληρές όψεις με τον Ουρανό και το Δία. Αυτό για εσένα φέρει κάποιες μικρές ανατροπές αναφορικά με την καθημερινότητά σου ή λίγο ‘τρέξιμο’ που καταλήγεις να κάνεις για κάποιο από τα κατοικίδιά σου. Το βραδάκι με την Σελήνη στους Ιχθείς προτιμάς να μείνεις σπίτι και να ηρεμήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη με Σελήνη στον Υδροχόο και τις σκληρές της όψεις με τον Ουρανό και το Δία προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, αλλά μάλλον δεν σου βγαίνει. Είναι απαραίτητο να κάνεις αργές και σταθερές κινήσεις, αντί να αναλάβεις ρίσκο. Να ξέρεις ότι οι επικοινωνιακές σου ικανότητες βελτιώνονται αισθητά όσο προχωρά η ημέρα, γιατί σε ευνοεί η είσοδος της Σελήνης από το ζώδιο των Ιχθύων.

Υδροχόος

Υδροχόε, η αρχή της ημέρας δεν ξεκινάει και τόσο καλά για εσένα, παρόλο που η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Σχηματίζει σταδιακά δύο σκληρές όψεις με το Δία μεταβάλλοντας τη διάθεσή σου από διασπαστική προς υπεραισιόδοξη. Έτσι, δρας σπασμωδικά στα προσωπικά και τα εργασιακά σου, την Μεγάλη Πέμπτη, δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντως, το βραδάκι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων κι εκεί ηρεμείς λιγάκι, σκεπτόμενος σοβαρά τι έχει πραγματικά σημασία για εσένα.

Ιχθύς

Ιχθύ μου η Μεγάλη Πέμπτη ξεκινά με εσωτερικές εντάσεις, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου ‘δεν σε αφήνει σε ησυχία’ με τις σκληρές τις όψεις με τον Ουρανό και το Δία. Πάντως μην το βάζεις κάτω, όσο οι ώρες περνούν, θα ηρεμείς, αφού η Σελήνη θα περάσει το βραδάκι στο ζώδιό σου, επιτρέποντάς σου να αναγνωρίσεις τις πραγματικές συναισθηματικές ανάγκες σου και να κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί για να αισθανθείς πληρότητα.

 

Πηγή – oroskopos.gr

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe