13.8 C
Thessaloniki
24, April 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 21 μαρτίου 2024

Κριός

Ένα μεγάλο μακελειό αποτελεί η Πέμπτη για εσένα, Κριέ, με τις πολλαπλές όψεις που κορυφώνονται σήμερα και τη Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας έντονα τα αισθηματικά σου. Το τετράγωνό της με τον Δία και η αντίθεση της με τον Άρη προμηνύουν υπερβολικό δράμα στην προσωπική σου ζωή. Από την άλλη πολύ θετικό είναι το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να νιώσεις όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε μου Ταύρε σήμερα Πέμπτη με Σελήνη στον Λέοντα, οπότε και εσύ γίνεσαι εμφανώς πιο εσωστρεφής. Αποφεύγεις κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου, γιατί σου φαίνονται βουνό και δεν αποκλείεται να αποχωρήσεις από μια συνεργασία. Πρόσεξε τα νεύρα σου, διότι υπάρχουν σκληρές όψεις μεταξύ Σελήνης με τον Άρη και το Δία. Με το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα θα μπορέσεις να βρεις χαρά και να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου μέσα από παρασκηνιακή δράση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πέμπτη για εσένα αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σελήνη στον Λέοντα, προσφέρει τρομερή κινητοποίηση και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όμως το δράμα είναι μέρος του σεναρίου. Αυτή η Σελήνη σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Άρη και τον Δία κι εσύ βρίσκεσαι σε μια φάση υπερέντασης. Αν σκοπεύεις να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικής φύσεως, διαχειρίσου τα με απόλυτη υπομονή ή αν έχεις και άλλη προθεσμία άφησέ τα για άλλη στιγμή. Σήμερα, είναι καλή ημέρα για να δεις τα φιλαράκια σου χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα Πέμπτη φίλε μου Καρκίνε, με τη Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα και τα οικονομικά σου σε βασανίζουν κατά πάρα πολύ. Σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις κάποιες αγορές οι οποίες τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν ήταν και η καλύτερη επένδυση, αφού η Σελήνη σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Άρη και το Δία. Χαρά θα βρεις από επαγγελματικά σου, γιατί το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα σου προσφέρει μεγαλύτερη δικτύωση ή αναγνώριση των προσπαθειών σου.
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη με τη σελήνη να φιλοξενείται ακόμη από το δικό σου ζώδιο, η οποία σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Άρη και το Δία. Δυστυχώς παραμένεις απόλυτα επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον άμεσο περίγυρό σου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Το θετικό είναι ότι σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές επαφές χάρη στο εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου σήμερα Πέμπτη με τη Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να σχηματίζει σκληρές όψεις, οπότε η διάθεσή σου δεν αναμένεται να είναι και η καλύτερη. Αντίθετα, πρόκειται να προσκολληθείς σε κάποιες σκέψεις του παρελθόντος. Οι σκληρές όψεις της με τον Άρη και το Δία υποδηλώνουν τον κίνδυνο εξιδανίκευσης μιας σχέσης η οποία έχει τελειώσει πλέον. Αντίθετα, το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να λάβεις περισσότερα χρήματα.
ΖΥΓΟΣ
Πέμπτη φίλε μου Ζυγέ, με Σελήνη στον Λέοντα, οπότε και εσύ φροντίζεις να κάνεις πολλαπλές κοινωνικές επαφές, αμφότερα στα προσωπικά και τα εργασιακά σου. Οι σκληρές όψεις της Σελήνης με τον Άρη και με το Δία, σε φέρουν αντιμέτωπο με σκληρές κουβέντες σε κάθε πεδίο της ζωής σου. Το θετικό είναι ότι αν δώσεις παραπάνω βάση στα προσωπικά και τα ερωτικά σου, θα αισθανθείς πολύ πιο όμορφα, αφού το σύμπαν σου προσφέρει ένα δυνατό φλερτ ή ανανέωση μέσα από τον έρωτα, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα κι εσύ γίνεσαι πιο φιλόδοξος από ποτέ, χωρίς αυτό απαραίτητα να είναι καλό για τα επαγγελματικά σου. Οι σκληρές όψεις της Σελήνης με το Δία και τον Άρη προμηνύουν τον κίνδυνο να λήξεις μια συνεργασία, χωρίς σοβαρό λόγο. Διαφορετικά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ανταλλάζεις σκληρές κουβέντες μέσα στη δουλειά. Το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να λάβεις υποστήριξη από οικογενειακά πρόσωπα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα Πέμπτη, φίλε μου Τοξότη, με τη Σελήνη σε ένα αρκετά φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, τον Λέοντα, οπότε και εσύ αισθάνεσαι αρκετή αισιοδοξία. Βέβαια, δεν είναι απαραίτητα για καλό. Οι σκληροπυρηνικές όψεις της Σελήνης με το Δία και με τον Άρη προμηνύουν λεκτικές εντάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Το θετικό είναι ότι σε αποζημιώνει στα ερωτικά το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα φέρνοντας σου ένα ανανεωτικό φλερτ ή μια καλύτερη επικοινωνία στη σχέση σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε μου Αιγόκερε, κατά τη διάρκεια της το Πέμπτης με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, αρκετές από τις ανασφάλειές σου έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Το σύμπαν δεν υπόσχεται επίλυση αυτών, απαραίτητα, ενώ οι σκληρές όψεις μεταξύ της Σελήνης με τον Άρη και το Δία προμηνύουν πολυάριθμες εντάσεις. Ευεργετικά θα λειτουργήσει η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα για εσένα προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες ναι αισθανθείς οικονομική ασφάλεια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη με τη Σελήνη ακόμη να βρίσκεται απέναντί σου και να σχηματίζει σκληροπυρηνικές όψεις με τον Άρη και το Δία. Αυτό υποδεικνύει ότι στρέφεις την ενέργειά σου προς τις επιθυμίες και ανάγκες των υπολοίπων, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να τα παίρνεις στο κρανίο με την αδιαφορία τους. Η μέρα μπορεί να έχει μια πολύ θετική ανατροπή χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα που σε βοηθά να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά.
ΙΧΘΥΣ
Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη με Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, οπότε και εσύ στρέφεις την ενέργειά σου προς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει τον κίνδυνο υπερβολικού στρες για να τα προλάβεις όλα. Το τετράγωνό της με τον Δία δείχνει ότι θα δώσεις υποσχέσεις που τελικά δεν μπορείς να κρατήσεις. Θετικό βέβαια, είναι το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα που μέσα από παρασκηνιακή δράση μπορείς να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά.
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe