13.8 C
Thessaloniki
24, April 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα

Κριός

Η Σελήνη στον τομέα της φιλίας σου σήμερα τείνει να δίνει έμφαση στην κοινωνική σου ζωή, αλλά υπάρχουν πιθανώς σημαντικές εξελίξεις σε πιο προσωπικό, ατομικό επίπεδο. Με το Βόρειο κόμβο στο ζώδιο σου, ανακαλύπτεις και αναπτύσσεις την ανεξαρτησία και το προσωπικό σου θάρρος. Το να ξεπερνάς τους φόβους και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου μπορεί να μην είναι πάντα απλό, αλλά ανταμείβει τη δουλειά. Μπορεί να δημιουργήσεις συνδέσεις, είτε μέσω ενός ατόμου, είτε μέσω πληροφοριών ή μιας ξαφνικής συνειδητοποίησης που σε ωθούν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και μπορεί να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να εξετάσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Φτάνεις λίγο πιο ψηλά και η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου και βόρειου κόμβου βοηθά σ’ αυτό. Ωστόσο αυτή η διέλευση είναι πολύ πιο ιδιωτική ενέργεια. Σου δείχνει την κατεύθυνση της ανάπτυξης και βελτίωσης. Μαθαίνεις να εγκαταλείπεις την περιττή ανησυχία και τις ενοχές ή να πιστεύεις σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Στη διαδικασία, μπορεί να θεραπεύεσαι, να αφήνεις να φύγει και να συγχωρείς κάτι από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του ανώτερου μυαλού σου και ψάχνεις να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου με νέες εμπειρίες και γνώσεις. Το συνηθισμένο δεν είναι ελκυστικό αυτή τη στιγμή. Οι ενέργειες του σήμερα σε ενθαρρύνουν επίσης να προσεγγίσεις και να συνδεθείς. Αυτές τις μέρες πολλά απ’ τα πολύτιμα μαθήματα ζωής σου περιλαμβάνουν φιλίες, δίκτυα και ομαδικές συνδέσεις λόγω του βόρειου κόμβου στον κοινωνικό σου τομέα. Σήμερα οι καταστάσεις σε ωθούν να μάθεις, να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς σε αυτούς τους τομείς. Είναι καιρός να ενισχύσεις τη σχέση σου και την ποιότητα της ζωής σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον τομέα της οικειότητας σου όλη μέρα αναδεικνύει τον εσωτερικό κόσμο σου, αλλά υπάρχουν δυνητικά σημαντικές εξελίξεις και στην επαγγελματική σου ζωή. Η τρέχουσα διέλευση από τον βόρειο κόμβο σε ενθαρρύνει να σκέφτεσαι με όρους μακροπρόθεσμους στόχων και σχεδίων, το να έχεις αυτή την ισχυρή αίσθηση του μέλλοντος και του τι θα ήθελες να κάνεις είναι απαραίτητο για τη γενική σου ευτυχία αυτές τις μέρες. Με τον Ήλιο και τον βόρειο κόμβο να ενώνονται, η σημερινή μέρα είναι ζωτικής σημασίας για να νιώθεις ότι ωριμάζεις ειδικά όσον αφορά την καριέρα, τη φήμη και τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας και της εναρμόνισης και μπορείς να είσαι σε ένα κοινωνικό πλαίσιο. Ακόμα κι έτσι, συνδέεσαι επίσης με την ανάγκη σου για μια αποστολή ή ένα όραμα. Ο Ήλιος που ευθυγραμμίζεται με το βόρειο κόμβο της Σελήνης, προκαλεί την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες. Τώρα συμβαίνουν θετικές αλλαγές και είσαι πιο πρόθυμη από ότι συνήθως να αφήσεις πράγματα που σε εμπόδισαν να εξερευνήσεις νέα θέματα ή μέρη. Μπορείς να μοιραστείς πιο ανοιχτά τις σκέψεις και τις εμπειρίες σου ή να επανασυνδεθείς με θέματα που σε ενθουσίαζαν στο παρελθόν.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τις στροφές και να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Ωστόσο ένα σημαντικό θέμα στη ζωή σου αυτές τις μέρες είναι η ανάγκη για εσωτερική αλλαγή. Συνδέεσαι με τους ανθρώπους, το υλικό και τους πόρους που σε βοηθούν στο δρόμο σου. Οι σχέσεις είναι έντονες με βαθύτερα, κυμαινόμενα συναισθήματα. Οι εμπειρίες σου ανοίγουν το δρόμο για μια ανανεωμένη δημιουργική εμπειρία. Οι μεγαλύτερες χαρές και προκλήσεις σου προέρχονται από τις προσκολλήσεις σου με τους άλλους, την εκμάθηση των εξαρτήσεων σου, την ικανότητα σου να μοιράζεσαι τον εαυτό σου με τους άλλους.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον αισθηματικό και δημιουργικό σου τομέα και βρίσκεις εύκολα την έμπνευση να μοιραστείς τις ιδέες και τις δημιουργίες σου. Οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα και με μια ευθυγράμμιση Ήλιου – βόρειου κόμβου είναι μια θετική εβδομάδα για πρόοδο. Μπορεί να υπάρχουν εμπειρίες τώρα που σου υπενθυμίζουν να μάθεις, να ωριμάσεις και να βελτιώνεσαι. Ανακαλύπτεις τις ανάγκες της σχέσης και διερευνάς το πως επηρεάζουν την αίσθηση της ανεξαρτησίας σου. Ισχυρές δυνάμεις σε προκαλούν να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, ενώ η εστίαση στο παρελθόν είναι εξίσου ζωτικής σημασίας με την πρόσφατη ανάδρομη πορεία του Ερμή στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη να διασχίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου όλη μέρα, ελκύεσαι από χαλαρές ή γνωστές δραστηριότητες. Προτιμάς να αποφύγεις τις επιπλοκές αυτή την περίοδο του σεληνιακού μήνα. Ωστόσο ο Ήλιος και ο βόρειος κόμβος ευθυγραμμίζονται και η επιθυμία να αναπτυχθείς είναι μια άλλη κίνηση μαζί σου σήμερα και τις επόμενες μέρες. Μπορεί να συνδέεσαι με πόρους που σε βοηθούν να βελτιώσεις την εργασία, την υγεία, τις συνήθειες ή τις ρουτίνες σου. Είναι καιρός να θέσεις κάποιους κανόνες και όρια για τον εαυτό σου και να απολαύσεις την αίσθηση ότι δομώντας τη ζωή σου προχωράς μπροστά.

Τοξότης

Παρόλο που ο Ερμής στράφηκε πρόσφατα ανάδρομος και βιώνεις κάποιο επίπεδο επιφύλαξης, η σημερινή διέλευση του Ήλιου – βόρειου κόμβου σε ενθαρρύνει να πάρεις κάποια δημιουργικά ρίσκα και να εκφραστείς πιο αυθόρμητα. Ίσως κάνεις τις σωστές συνδέσεις για να προωθήσεις την ανάπτυξη σου από αυτή την άποψη. Είναι μια μέρα για να συνδεθείς με τα σωστά εργαλεία για να αναπτυχθείς, να βελτιωθείς και να μάθεις. Το να αναλάβεις την ανάγκη σου για ικανοποιητικά κανάλια για απόλαυση και έκφραση του εαυτού σου μπορεί τώρα να είναι ισχυρό.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει τη μέρα στον τομέα των πόρων σου, τρέποντας σε να θέλεις να διατηρήσεις τα πράγματα απλά και άνετα. Ωστόσο μια ευθυγράμμιση Ήλιου – βόρειου κόμβου έχει άλλα σχέδια για σένα. Σε προκαλεί απαλά να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Σε γενικές γραμμές αυτή είναι μια σημαντική περίοδος στη ζωή σου για να αναπτύξεις την αίσθηση της ασφάλειας, την προσκόλληση στην οικογένεια και τη ζωή στο σπίτι. Μπορεί να θέλεις να χαλαρώσεις κάπως τις προσδοκίες σου σχετικά με τα επιτεύγματα και την κατάσταση του εξωτερικού κόσμου, εάν δεν είναι ρεαλιστικές.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και λαχταράς ένα αίσθημα σύνδεσης με τον κόσμο γύρω σου. Ακόμα και με τον Ερμή ανάδρομο, η ψυχική ενέργεια και ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη. Λόγω της διέλευσης με το βόρειο κόμβο η βελτίωση των επικοινωνιών, των έργων και των γνώσεων σου είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα. Σήμερα η δημοτικότητα σου μπορεί να εκτιναχτεί στα ύψη κυρίως γύρω από τις ιδέες, τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία σου ή τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς και συνδέεσαι. Είναι καιρός να επιβραδύνεις αρκετά, ώστε να ευαισθητοποιήσεις τον εαυτό σου πιο προσεκτικά σε αυτά που χρειάζονται και θέλουν οι άλλοι.

Ιχθύες

Ενώ η παραμονή της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα υποδηλώνει την ανάγκη να αποσυρθείς με κάποιο τρόπο, μπορείς επίσης να νιώσεις έντονη επιθυμία να βελτιωθείς και να αναπτυχθείς. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς με δραστηριότητες και ιδέες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου. Μαθαίνεις για τις αξίες σου και στα πόσα μπορείς να βασιστείς και να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου με την τρέχουσα διέλευση από το βόρειο κόμβο στον τομέα των πόρων σου. Σήμερα ο Ήλιος προβάλει αυτό το θέμα και προκαλεί την υπερηφάνεια σου.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe