26.9 C
Thessaloniki
12, April 2024
spot_img

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 20 μαρτίου 2024

Κριός

Σκληροπυρηνική η Τετάρτη σου, Κριέ, με την Σελήνη από τον Λέοντα να σχηματίζει ‘ζόρικη’ όψη με τον Πλούτωνα. Βρίσκεσαι σε φάση υπερέντασης η οποία προκύπτει από τα παιδιά σου, το σύντροφό σου ή ακόμη και κάποια φιλικά πρόσωπα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απασχολήσεις το μυαλό σου με μια δημιουργική δραστηριότητα ώστε να μην λειτουργήσεις διασπαστικά. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, προμηνύει ότι σήμερα θα έχεις την εμμονή στα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να δρας χειριστικά.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα μια Τέταρτη γεμάτη προκλήσεις έχει φτάσει για το ζώδιό σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε κάνει να θέλεις να επικεντρωθείς στην οικογένειά σου, διάφορα άλλα οικεία πρόσωπα, καθώς και το σπίτι σου. Υπάρχει μια τάση να προσκολλάσαι σε εμπειρίες και σκέψεις του παρελθόντος και αυτό πρόκειται να χαλάσει τη διάθεσή σου. Η σημερινή Σελήνη κάνει πολύ σκληρή όψη με τον Πλούτωνα και εσύ καλείσαι να εξισορροπήσεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα η Τετάρτη με την Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ζητήματα επικοινωνίας και συναντήσεων στο προσκήνιο. Δυστυχώς η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα είναι αρκετά σκληρή, εγκυμονώντας τον κίνδυνο να μαλώσεις με κοντινά συγγενικά πρόσωπα. Το θετικό είναι ότι μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία που θα σε πάει πολύ μπροστά. Ο τρόπος που διαπραγματεύεσαι στα επαγγελματικά είναι ιδιαίτερα προσεκτικός έως και αξιοθαύμαστος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη στρέφεις την προσοχή σου σε σκέψεις που θα ενδυναμώσουν τα οικονομικά σου, χάρη στην Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Το θετικό είναι ότι η αντίθεση του Πλούτωνα σε βοηθά να επικεντρωθείς και να επιλύσεις οποιαδήποτε οικονομική σου ανησυχία, καθώς και να αναζητήσεις υποστήριξη ψυχολογικής ή υλικής φύσεως από τρίτους. Βέβαια, όλο αυτό θα είναι αποτέλεσμα ισχυρών ανασφαλειών που σου γεννιούνται ήδη από το πρωί.

ΛΕΩΝ

Σήμερα Τετάρτη και εσύ είσαι στο επίκεντρο της προσοχής φίλε μου Λέοντα χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Θέλεις να λάμψεις να διακριθείς καθώς και να νιώσεις ότι οι άλλοι σε καταλαβαίνουν. Δυστυχώς, η σκληρή όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Λαμβάνεις σκληρή κριτική, ενώ πολλοί προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν ώστε να βγουν κερδισμένοι. Θα χρειαστεί να κοσκινίσεις προσεκτικά τις προθέσεις των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα έφτασε μια πολύ μοναχική Τετάρτη αφού η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και σε ωθεί να επικεντρωθείς στον ψυχισμό σου. Ακούς μυστικά, όμως καλό είναι να μην μοιραστείς μυστικά με τρίτους. Σε αντιπαράθεση θα έρθει η καθημερινή σου ζωή και το πρόγραμμά σου με την ψυχολογία σου, αφού η αντίθεση Σελήνης και Πλούτωνα υποδηλώνει ότι άλλα θέλεις να κάνεις και άλλα πρέπει. Προσπάθησε να αφήσεις λίγο χώρο για τις προσωπικές σου ασχολίες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, σήμερα Τετάρτη και εσύ θέλεις να αυξήσεις τις γνωριμίες που έχεις χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό προσωπικό σου ζώδιο του Λέοντα. Η αντίθεση μεταξύ αυτής και του Πλούτωνα είναι υπεύθυνη για μια ίντριγκα που αναμένεται να παρατηρήσεις μεταξύ των φιλικών σου προσώπων και των αισθηματικών σου. Υπάρχει περίπτωση ο ένας τομέας να επεμβαίνει στον άλλον με αρνητικό αντίκτυπο και πρέπει να τους εξισορροπήσεις, άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, σήμερα Τετάρτη με τη Σελήνη από τον Λέοντα οπότε και εσύ γίνεσαι πολύ πιο φιλόδοξος από ο,τι συνηθίζεις. Είναι γεγονός πως η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα σε καλεί να εξισορροπήσεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου. Εμφανίζονται κάποια εμπόδια που προκύπτουν μέσα από το σπίτι ή κάποια οικεία σου πρόσωπα ενδέχεται να σε αναγκάσουν να θυσιάσεις κομμάτι της καριέρας σου. Είναι σημαντικό να υιοθετήσεις πειθαρχία και πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τετάρτη σήμερα εκτιμάται αρκετά αισιόδοξη για εσένα φίλε μου Τοξότη, χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Επικεντρώνεσαι σε θέματα προσωπικής αναζήτησης και καλλιέργειας των γνώσεων σου. Χρήσιμο θα είναι για εσένα μετριάσεις την αισιοδοξία σου γιατί αγγίζει τα όρια της υπερ-αισιοδοξίας, καθώς και την προσκόλλησή σου σε κάποιες αντιλήψεις σου. Ωθείσαι προς τα όρια του φανατισμού. Η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα υποδηλώνει ότι θα υπάρξουν ιδεολογικές αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα και πέφτει φως επάνω σε κάποιες από τις ανασφάλειές σου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσπαθείς να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικών ή κληρονομικών που θα αποτελέσουν σημαντική διέξοδο σε τυχόν ανησυχίες σου. Από την άλλη, η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα εκτιμάται ότι θα σε ωθήσει προς ανορθόδοξες μεθόδους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τετάρτη σήμερα φίλε μου Υδροχόε και κατά κάποιον τρόπο είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές της ημέρας με τη Σελήνη ακριβώς απέναντί σου, στο ζώδιο του Λέοντα. Επικεντρώνεσαι σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων ή ακόμη και επαγγελματικών συνεργασιών αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι πολύ σημαντική η συναναστροφή σου με τους άλλους, αλλά η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα υποδηλώνει μια τάση να χειρίζεσαι τον περίγυρό σου, ώστε να πάρεις αυτό που θες στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να επικεντρωθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα κατά τη διάρκεια της ημέρας υποδηλώνει μια προσωπική, εσωτερική ένταση. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις μεγάλο άγχος πάνω στην προσπάθειά σου να τακτοποιήσεις τα πάντα στην καθημερινότητά σου. Οτιδήποτε σου εξασφαλίζει περισσότερη ευεξία ή σε χαλαρώνει, καλό θα είναι να το

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
- Advertisement -spot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe