13.5 C
Thessaloniki
19, April 2024
spot_img

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα

Κριός

Μια πρόκληση Ερμή – Ουρανού σήμερα μπορεί να επιταχύνει τη σκέψη, αλλά αυτή η κατάσταση του μυαλού μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Ψάξε για ψυχική διέγερση, αλλά προσπάθησε να μην υποκύψεις στις πιέσεις. Η Σελήνη περνάει ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στο ζώδιο σου και είσαι πιο διαδραστική και συναισθηματικά αφοσιωμένη από ότι συνήθως. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική σήμερα και αυτό ευνοεί την ερωτική σου ζωή. Προσοχή σε ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ανάγκες. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 2ο οίκο σου και οι ανάγκες σου για άνεση αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο ζώδιο πίσω από το δικό σου, είναι μια καλή στιγμή να επιβραδύνεις. Ωστόσο θα μπορούσες να είσαι λίγο ψυχικά ταραγμένη σε σημεία σήμερα. Μπορεί να υπάρχει ανυπομονησία με τη ρουτίνα, αλλά είναι επίσης μια σημαντική στιγμή να σκεφτείς μικρές ανισορροπίες στη ζωή σου, με αποτέλεσμα η διάθεση σου να έχει τα πάνω και τα κάτω της. Λαχταράς διαφορετικές ή νέες απολαύσεις αργότερα σήμερα και μπορεί να υπάρχουν φανταστικές ευκαιρίες για να ανακαλύψεις. Οι ιδέες για να συνδυάσεις την υπευθυνότητα και την ανεξαρτησία δημιουργικά σου έρχονται φυσικά.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείς να τηρήσεις τη ρουτίνα, ή θα μπορούσες να καταλήξεις σε μια εφαπτομένη και να πετύχεις πολύ λίγα. Ενώ το να αφήσεις χώρο για ευχάριστες δραστηριότητες έχει νόημα τώρα, το να συμβιβαστείς με μια ειδική δραστηριότητα ή μια περιοχή ενδιαφέροντος μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι επίσης πιθανό να απολαύσεις το να μοιράζεσαι τις ιδέες σου περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Η εφεύρεση, η καινοτομία, η εξερεύνηση και η ανακάλυψη είναι θέματα έστω και μόνο σε νοητικό επίπεδο. Οι συνεργατικές δραστηριότητες που σπάνε τη ρουτίνα ή οι προσπάθειες που τονώνουν τη διάθεση σου και διευρύνουν το μυαλό σου είναι ευνοϊκές.

Καρκίνος

Με τον Ερμή και τον Ουρανό σε μια μικρή σύγκρουση σήμερα, μπορεί γρήγορα να βαρεθείς τη ρουτίνα ή τις συνηθισμένες ιδέες και σχέδια. Ένα μέρος σου μπορεί να θέλει να ταρακουνήσει τα πράγματα, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζεις που πηγαίνεις από αυτή την άποψη για να επωφεληθείς από αυτή την ενέργεια. Διαφορετικά, μπορεί απλώς να προκαλείς προβλήματα που δε χρειάζεσαι. Ευτυχώς αργότερα σήμερα υπάρχουν ευχάριστες ευκαιρίες για να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Μπορεί να φτάσεις σε ένα άνετο μέρος οικειότητας με ένα φίλο ή να δεις μια σχέση υπό νέο πρίσμα.

Λέων

Αν αφήσεις πίσω σου κάποιες επιλεκτικές λεπτομέρειες, μπορεί να παρακινηθείς ιδιαίτερα να τακτοποιήσεις τη ζωή σου με κρίσιμους τρόπους. Εάν υπάρχει ένα χαλαρό άκρο στο χειρισμό μπορεί να αισθανθείς ένταση. Αν και το καθάρισμα του αέρα μπορεί να φαίνεται ότι είναι αυτό που χρειάζεσαι, υπάρχει μια τάση να είσαι πολύ διασκορπισμένη για να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο, οπότε η αναμονή μπορεί να είναι καλύτερη. Μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεπεράσεις τις απογοητεύσεις, αλλά του να τους επιτρέψεις να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές ή να αφήσεις πίσω σου μια εκνευριστική κατάσταση μπορεί να είναι παραγωγικό.

Παρθένος

Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη που θα δοκιμάσεις νέες θεωρίες ή θα ανοίξεις νέους δρόμους στη σκέψη και τη μάθηση σου σήμερα, αλλά αν δεν είσαι υπομονετική, μπορεί να οδηγήσει σε κάποια ταραχή σε σημεία. Χειρίσου τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα, καθώς το να σκορπίζεις υπερβολικά τη σκέψη σου δεν είναι η καλύτερη απάντηση στα προβλήματα τώρα. Μπορεί να μην είναι απλό να ασχοληθείς με όλα τα ενδιαφέροντα σου, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις να βιάσεις τις εργασίες σου. Ευτυχώς θα βρεις νέους και έξυπνους τρόπους για να συνδυάσεις δουλειά και περιπέτεια, μάθηση ή διέλευση αργότερα σήμερα.

Ζυγός

Είσαι πιο διαθετημένη να αναζητήσεις νέες ιδέες και εμπειρίες από τις κουρασμένες, παλιές σήμερα, αλλά θα μπορούσες εύκολα να αποσπαστείς από τις προτεραιότητες σου στη διαδικασία. Πρόσεξε για τη λήψη πολύ γρήγορων αποφάσεων. Μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις σχετικά με τα όρια ή τη δυναμική ισχύος. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις μέχρι να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Αργότερα σήμερα φυσικά, προσελκύεις τρόπους να συνδυάσεις δημιουργικά τη διασκέδαση και την οικειότητα. Φαίνεται ότι ξέρεις ότι δε χρειάζεται να είναι το ένα ή το άλλο και η διάθεση και οι σχέσεις σου επωφελούνται από αυτή την προοπτική.

Σκορπιός

Πρόσεξε για ανυπόμονες ανταλλαγές σήμερα, καθώς μπορεί να καταλήξουν να προκαλέσουν περισσότερες τριβές από αυτές που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Κάποιος μπορεί να φαίνεται σαν υποκινητής. Ακόμα κι έτσι, έχεις κάτι να μάθεις για τον εαυτό σου μέσα από τις τρέχουσες συγκρούσεις. Αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρξει μια ανάσα σε θέματα συνεργασίας ή και οικογένειας, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με ενισχυτικούς, δημιουργικούς τρόπους. Αντίθετα, η επιθυμία σου για άνεση και εξοικείωση συνδυάζεται καλά με την ανάγκη σου για συντροφιά.

Τοξότης

Η σημερινή μικρή σύγκρουση Ερμή – Ουρανού μπορεί να σε αναζωογονήσει και μπορεί να νιώσεις ιδιαίτερα ανυπόμονη με τη ρουτίνα. Προσπάθησε να μην πάρεις πολύ γρήγορες αποφάσεις τώρα και υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο και χώρο γα ανάσα. Το να εγκλωβιστείς σε ένα σχέδιο μπορεί να αποδειχτεί λίγο δύσκολο. Ευτυχώς θα μπορούσες να βρεις το τέλειο έργο ή ενασχόληση που σου φέρνει μεγάλη ευχαρίστηση καθώς η μέρα προχωρά. Η δουλειά και οι εργασίες μπορεί να είναι πιο ευχάριστες, αναδεικνύοντας την επιθυμία σου να κάνεις το καλύτερο. Η δημιουργική γραφή ή η έκφραση μπορεί να είναι θεραπευτική και αναζωογονητική.

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να σε κουρδίσουν διανοητικά κατά διαστήματα. Έχεις την τάση να αναζητάς διέγερση, αλλά προσεγγίζεις πάντα φυσικά αυτή την επιδίωξη με υπομονή μέχρι να καταλήξεις στη δική σου. Οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για να βρεις ένα εξαιρετικό τρόπο για να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για άνεση και εξοικείωση, καθώς και την ανάγκη σου για ενθουσιασμό. Η προοπτική σου βελτιώνεται καθώς βρίσκεις δημιουργικές διεξόδους για ευχαρίστηση και αυτοέκφραση. Πραγματικά ικανοποιητικοί τρόποι για να απολαύσεις τον εαυτό σου μπορεί να φαίνονται έντονα.

Υδροχόος

Οι ενέργειες σήμερα μπορεί μερικές φορές να σε βρουν λίγο βιαστικό, αλλά μπορεί να είναι μια στιγμή που είσαι επιρρεπής σε λάθη, εάν ενδώσεις στην ιδέα ότι πρέπει να επιταχύνεις για να απολαύσεις περισσότερα στη ζωή σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα ταχυδακτυλουργικά έργα με πάρα πολλά πράγματα, μπορεί να οδηγήσουν σε ένα αίσθημα εξάντλησης ή υπερέκτασης. Αργότερα σήμερα επικρατεί ευχάριστη ενέργεια, προσωπική απόλαυση και καλό χιούμορ. Φέρνεις πιο χαρούμενη ή πιο ελεύθερη ενέργεια και ενθουσιασμό σε μια οικογενειακή σχέση ή τη ζωή στο σπίτι και τις συνθήκες διαβίωσης.

Ιχθύες

Μπορεί να είσαι διψασμένη για νέες ιδέες και νέες μεθόδους ή προσεγγίσεις σήμερα, αλλά αυτή η νοοτροπία μπορεί να κάνει την τακτική ρουτίνα να φαίνεται ιδιαίτερα βαρετή. Απέφυγε να σκορπίζεις τα ενδιαφέροντα και τα λόγια σου. μπορεί να είναι μια στιγμή που λέγοντας κάτι που δεν εννοείς μπορεί να οδηγήσει σε περιττές επιπλοκές. Προσπάθησε να επιβραδύνεις τον εαυτό σου και να επικεντρωθείς. Ευτυχώς, ικανοποιητικοί τρόποι για να διαχειριστείς παλιά ζητήματα σου έρχονται εύκολα αργότερα σήμερα. Η επιθυμία να προχωρήσεις και να νιώσεις ελεύθερη είναι έντονη και είσαι έξυπνη για να το κάνεις.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
- Advertisement -spot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe