ΥΛΙΚΑ
- 3 μικρά κρητικά παξιμάδια
- 3 φιλέτα γαύρου ψημένος στο αλάτι
- 1 φλ. ώριμες ντομάτες τριμμένες
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά ξίδι
- ½ φλ. φέτα λιωμένη
- Λίγη ρόκα, ρίγανη
- Μαριναρισμένες ελιές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζετε το ελαιόλαδο και την τριμμένη ντομάτα. Βάζετε μέσα τα παξιμάδια και τα αφήνετε για περίπου 6-10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
- Στη συνέχεια αναμιγνύετε το γαύρο με λαδόξιδο και τριμμένο πιπέρι.
- Βάζετε το γαύρο πάνω στα παξιμάδια και γαρνίρετε με τη φέτα, τη ρόκα και τη ρίγανη. Σερβίρετε με μαριναρισμένες ελιές.