26.8 C
Thessaloniki
24, July 2024

Το παρόν και το μέλλον της Αυτοκίνησης από το Renault Group στο Παρίσι

Οι Renault, Dacia, Alpine και Mobilize δίνουν το «παρών» στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού με παγκόσμιες πρεμιέρες και τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και με τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αποτελούν μέρος του στρατηγικού πλάνου «Renaulution».

Οι Renault, Dacia, Alpine και Mobilize, δίνουν το «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού με τέσσερα εντυπωσιακά περίπτερα, έκτασης άνω των 3.000 τ.μ., παρουσιάζοντας παγκόσμιες πρεμιέρες, τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές τους εξελίξεις, καθώς και τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αποτελούν μέρος του στρατηγικού πλάνου «Renaulution».

Renault 4 show car

Το σλόγκαν της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού φέτος είναι το Revolution is on και οι Renault, Dacia, Alpine και Mobilize θα είναι εκεί για να αναδείξουν την πρόοδο του στρατηγικού πλάνου Renaulution. Η κάθε εταιρεία θα παρουσιάσει τουλάχιστον μία παγκόσμια αποκλειστικότητα (σε μορφή πρωτότυπου ή εκθεσιακού μοντέλου), τη γκάμα των νέων μοντέλων της, καθώς και τις συνεργασίες που περιλαμβάνονται στη νέα της στρατηγική.

Η Hyvia, το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Renault Group με την αμερικάνικη εταιρεία Plug, που αφορά στην υδρογονοκίνηση, θα είναι επίσης παρούσα, παρουσιάζοντας τα οχήματα υδρογόνου, μεταξύ αυτών και το Master Van H2-TECH σε έκδοση παραγωγής, καθώς και παραδείγματα του μοναδικού της οικοσυστήματος για το υδρογόνο.

Renault 5 Turbo

ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Renault: παρουσιάζει την αναγέννηση ενός θρύλου
Στο περίπτερο ο Luca de Meo, CEO της Renault και του Renault Group, ο Fabrice Cambolive, COO της Renault, και ο Gilles Vidal, επικεφαλής αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδίασης της Renault, θα αποκαλύψουν σε παγκόσμια πρώτη, μία νέα σχεδιαστική προσέγγιση του εμβληματικού Renault 4. Εκεί θα παρουσιαστεί επίσης για πρώτη φορά στο κοινό και το νέο οικογενειακό Kangoo E-TECH Electric, τα showcars Renault 5 Turbo 3E και το Hippie Caviar Motel, όπως επίσης και το νέο Megane E-TECH Electric, αλλά και το νέο Austral E-TECH Full Hybrid, πλάι στο Arkana E-TECH Full Hybrid και το πρωτότυπο Scenic Vision. Οι επισκέπτες, με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του νέου Austral E-TECH Full Hybrid.

Dacia Paris 2022

Dacia: αντανακλώντας τις αξίες της μάρκας

Σε ένα εντελώς καινούργιο περίπτερο που αντανακλά τη φιλοσοφία και τις αξίες που διέπουν τη μάρκα θα παρουσιαστεί ένα νέο Duster σε έκδοση Matte και το πρωτότυπο Manifesto, που εκτίθενται σε παγκόσμια πρώτη. Παράλληλα, ο κινητήρας HYBRID 140 θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Dacia, με το Jogger να γίνεται το πρώτο υβριδικό της Dacia την επόμενη χρονιά. Το υβριδικό σύστημα κίνησης, που έχει ήδη εφαρμοστεί στη γκάμα μοντέλων Renault, είναι μια ακόμη ευκαιρία για τη Dacia να αξιοποιήσει δοκιμασμένη τεχνολογία.

Dacia Manifesto

Η ατμόσφαιρα του περιπτέρου της Dacia θα θυμίζει ύπαιθρο, το πράσινο και η τερακότα θα κυριαρχούν και θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, όπως ένας τοίχος αναρρίχησης με μοναδική θέα στη γκάμα των μοντέλων, μια υποβλητική ηχητική εμπειρία ανάμεσα στα βράχια, μια γέφυρα με σχοινιά που παρέχει και αυτή πανοραμική θέα, μια αιώρα, ένα τηλεσκόπιο και ένα τοτέμ που μοιάζουν με δέντρα και μεταδίδουν εικόνες βίντεο. Η όλη κατασκευή του περιπτέρου αντικατοπτρίζει την εικόνα των βασικών αναγκών αναδίδοντας μία cool αίσθηση, ενώ η επιλογή φυσικών και ανακυκλωμένων υλικών, τονίζει μεταξύ άλλων, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Alpine

Alpine: στο πνεύμα των αγώνων αυτοκινήτου

Η Alpine, με ένα περίπτερο προσανατολισμένο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό του σήμερα αλλά και του αύριο, θα εστιάσει στο DNA της: το σήμερα των αγώνων με τη Formula 1 A522, και τη νέα A110 R που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Το αύριο των αγώνων με το πρωτότυπο Alpenglow, το οποίο ενσωματώνει το όραμα της Alpine σχετικά με τη στρατηγική της για τα προϊόντα αιχμής και το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Mobilize

Mobilize: μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση για την αυτοκίνηση

Με εμπνευσμένα workshops, ψυχαγωγικές ψηφιακές εμπειρίες και ενημερωτικές συναντήσεις, η μάρκα Mobilize, το πιο καινούριο, 4ο business unit του Renault Group, θα παρουσιάσει μια μοναδική προσέγγιση στη βιώσιμη κινητικότητα. Τα πάντα στο περίπτερο θα αφορούν στην ατομική αλλά και την κοινόχρηστη μετακίνηση. Τα νέα μοντέλα αστικής μετακίνησης (Mobilize Duo) θα εκτίθενται δίπλα στις υπηρεσίες που προορίζονται για κοινόχρηστες μετακινήσεις (Zity by Mobilize, Mobilize Share) και Mobilize Limo για υπηρεσίες μεταφοράς. Πολύ σύντομα, το δίκτυο Mobilize Fast Charge θα προσφέρει στους χρήστες την απαράμιλλη εμπειρία μίας υπερ-ταχείας φόρτισης. Παράλληλα, το Solo Concept και το Ileo Concept θα γίνουν τα απαραίτητα μέσα για τις ενεργειακές απαιτήσεις και τις ανάγκες μετακίνησης στην πόλη του αύριο.

Όλα τα δελτία τύπου και τα σχετικά με την παρουσία του Renault Group στο Paris Motor Show press kits, θα είναι διαθέσιμα και σε ηχητική μορφή. Τέλος, τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένης και της συνέντευξης Τύπου της Renault στις 17 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί ώρα Ελλάδας, θα μεταδοθούν ζωντανά και θα είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες των εκδηλώσεων του Group και της κάθε μάρκας ξεχωριστά:

https://events.renaultgroup.com/en/
https://events.renault.com/en/
https://events.dacia.com/en/
https://events.alpinecars.com/en/
https://events.mobilize.com/en/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγή 4troxoi.gr

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe