31.2 C
Thessaloniki
22, June 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα

Κριός
Δευτέρα σήμερα, Κριέ, και η αστρολογική σύνθεση είναι εξαιρετικά ευνοϊκή, με τον Δία και τον Πλούτωνα σε τρίγωνο που ενθαρρύνει την επέκταση και τη μεταμόρφωση των κοινωνικών σου δικτύων και των οραμάτων σου. Πλέον ονειρεύεσαι όλα όσα θέλεις να πραγματοποιήσεις, ενώ πολλά από αυτά αναμένεται να τα ζήσεις. Επιπλέον, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αυξάνει τη διαισθητική σου ικανότητα, ενώ η μετάβασή του στους Διδύμους το βράδυ ευνοεί την επικοινωνία και την πνευματική αναζήτηση.

Ταύρος
Αυτή την Δευτέρα, Ταύρε, το τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα ευνοεί σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα και τα οικονομικά σου. Είσαι αποφασισμένος να τα καταφέρεις κι έχεις την απαιτούμενη διαύγεια ώστε να σκεφτείς τον τρόπο. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, αυξάνει τη διαίσθηση και τη δημιουργική σου σκέψη. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους το βράδυ, οι προσδοκίες σου για νέες επικοινωνίες και πληροφορίες, σίγουρα ενισχύονται.

Δίδυμος
Αυτή η Δευτέρα είναι γεμάτη ιδιαίτερες κοσμικές επιρροές για σένα, Δίδυμε. Η θετική όψη Δία και Πλούτωνα σου φέρνει δυνατότητες για εξέλιξη και επέκταση των οριζόντων σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη διαίσθησή σου και την επικοινωνιακή σου ικανότητα, ενώ η μετάβασή του στο δικό σου ζώδιο το βράδυ σηματοδοτεί μια περίοδο νέων αρχών και προοπτικών. Πρόσεξε, βέβαια, τυχόν εξιδανικεύσεις από επαγγελματικές προτάσεις που εμφανίζονται.

Καρκίνος
Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα μπορεί να είναι Δευτέρα, αλλά εσύ επιλέγεις να ρίξεις παραπάνω βαρύτητα στα οικονομικά σου. Κάποιο ζήτημα κληρονομικής φύσεως πρόκειται να επιλυθεί μέσα από τη δική σου προσεκτική πορεία επιλογών. Πέρα από το ότι βελτιώνεις τα οικονομικά σου κι εντοπίζεις νέες πηγές εσόδων, πλέον λες ‘όχι’ σε σκέψεις που σε βασανίζουν. Πιστεύεις στις δυνάμεις σου και ξεπερνάς ανασφάλειες. Παράλληλα, κάποια μυστικά αποκαλύπτονται που σου ανοίγουν τα μάτια, χάρη στην είσοδο του Ερμή στους Διδύμους, έπειτα από το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα.

Λέων
Οι σχέσεις και οι επαγγελματικές συμφωνίες που κάνεις από σήμερα και για αρκετό διάστημα, είναι πολλά υποσχόμενες, Λέοντά μου! Σήμερα, Δευτέρα, κορυφώνεται το τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα, οπότε το πάθος και τα κέρδη σου απογειώνονται! Μαζί, το εξάγωνο Ερμή και Ποσειδώνα κι έπειτα η μετάβαση του Ερμή στους Διδύμους σε ενθαρρύνει να επιτύχεις στόχους πάσης φύσεως και να νιώσεις σιγουριά σχετικά με τις δυνατότητές σου. Είναι μία σημαντική ημέρα για το ζώδιό σου!

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε, μολονότι είναι Δευτέρα, το τρίγωνο Δία και Πλούτωνα στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά, όπου από ο,τι φαίνεται σημειώνεις μοναδική πρόοδο! Πέρα από αυτό, ο κυβερνήτης σου, Ερμής, κορυφώνει το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα, βελτιώνοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ στο καπάκι, μεταβαίνει στους Διδύμους. Με απλά λόγια, σήμερα καλό είναι να στραφείς προς τον κύκλο γνωριμιών σου, αν θέλεις να έχεις εξελίξεις στα προσωπικά ή τα εργασιακά.

Ζυγός
Πολλά υποσχόμενη φαίνεται η Δευτέρα σου, Ζυγέ, αφού το τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα γίνεται μέσα από φιλικά προς το δικό σου ζώδιο, το Δίδυμο και τον Υδροχόο. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Ερμής, επίσης προχωρά στους Διδύμους, αφόρου κορυφωθεί το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα. Με απλά λόγια, έχεις μία ημέρα γεμάτη θετική ενέργεια, δημιουργική έκφραση, αγάπη κι ευκαιρίες. Ακόμη κι αν έχεις πολλή δουλειά επιδιώκεις να βρεις χρόνο για όσους αγαπάς.

Σκορπιός
Σκορπιέ, μέσα από το σπίτι και την οικογένεια έρχονται οι περισσότερες ευκαιρίες για το ζώδιό σου. Σήμερα Δευτέρα με πολύ δυναμικές όψεις, όπως το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα και το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι η σταθεροποίηση όσων έχεις καταφέρει. Όσο προχωρούν οι ώρες ο Ερμής μεταβαίνει στους Διδύμους, οπότε ευνοείσαι περισσότερο σε θέματα οικονομικών και συμβολαίων. Τακτοποιείς και γραφειοκρατικά θέματα.

Τοξότης
Η Δευτέρα, Τοξότη μου, το τρίγωνο Δία Πλούτωνα με την κορύφωσή του σου υπόσχεται πολλαπλές και δυνατές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα εργασιακά. Μεταβάλλεις τον τρόπο που συνεννοείσαι με τους άλλους, η διαίσθησή σου αυξάνεται και πλέον καταλαβαίνεις ποιος αξίζει να μείνει ή όχι στη ζωή σου. Με το εξάγωνο Ερμή και Ποσειδώνα εντοπίζεις ευκαιρίες να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου, ενώ το βράδυ η μετάβαση του Ερμή στους Διδύμους σε καθιστά πιο επικοινωνιακό.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, όπως το υπολόγιζες, η κορύφωση του τριγώνου μεταξύ Δία και Πλούτωνα υποστηρίζει κάθε προσπάθειά σου να αναγνωριστείς στον εργασιακό χώρο και να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα. Παράλληλα, τη Δευτέρα υπάρχει ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών, αφού το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σου δωρίζει αισθηματικές ευκαιρίες. Η μετάβασή του στους Διδύμους σε ωθεί στην ενασχόλησή σου με τις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος
Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, αγαπητέ Υδροχόε, αφού σήμερα Δευτέρα κορυφώνεται το τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα. Η επικέντρωσή σου αφορά την προσωπική σου έκφραση και την αισθηματική σου ζωή. Αν, βέβαια, έχεις παιδάκια, η προσοχή πέφτει επάνω τους, χαρίζοντάς σας στιγμές αισιοδοξίας, χαράς και διασκέδασης. Το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα κι έπειτα η μετάβαση του Ερμή στους Διδύμους, επιβεβαιώνει ότι η ζωή στο σπίτι αποκτά άλλη σημασία για εσένα.

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα και μάλλον επιθυμείς να την περάσεις ήρεμα με εκείνους που πραγματικά έχουν σημασία για εσένα. Η κορύφωση μεταξύ του τριγώνου μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα πολλαπλασιάζει ραγδαία τον εσωτερικό σου πλούτο. Καταλαβαίνεις τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή σου κι επενδύεις στην προσωπική σου ανάπτυξη. Κάτι αντίστοιχο επιβεβαιώνει και η θετική όψη μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα, ενώ αργότερα η μετάβαση του πρώτου στους Διδύμους σε ωθεί να περάσεις χρόνο με οικεία πρόσωπα.

Πηγή – oroskopos.gr

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe