Συστατικά
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 καρότο
- 1 πατάτα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο τα φύλλα
- 1 λίτρο νερό
- 1 κύβο κότας
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 γρ. κοτόπουλο, ψημένο
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 2 παξιμάδια
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο.
- Κόβουμε την πατάτα σε μικρά κυβάκια, για να βράσει γρήγορα.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.