Wednesday, February 12, 2025
4.9 C
Thessaloniki

Τηγανιά με συκωτάκια κοτόπουλου

Χρόνος – 10′         Δυσκολία – Εύκολη         Μερίδες – 4

Συστατικά

κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
500 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου
1 κ.σ. ρίγανη
50 γρ. κρέμα βαλσάμικο
150 γρ. νερό

Για το σερβίρισμα
ρίγανη
ελαιόλαδο
ψωμί

Μέθοδος Εκτέλεσης

1.Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.

2.Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο τηγάνι.

3.Σε ένα μπολ βάζουμε τα συκωτάκια και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Τα βάζουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε 3-4 λεπτά για να πάρουν χρώμα.

4.Προσθέτουμε τη ρίγανη, την κρέμα βαλσάμικο και ανακατεύουμε.

5.Σβήνουμε με το νερό και καλύπτουμε με το καπάκι.

6.Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 15-20 λεπτά.

7.Σερβίρουμε με ρίγανη, ελαιόλαδο και ψωμί.

akispetretzikis.com

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ForANewLife - Healhy coffee by DXNspot_img
150FansLike
72FollowersFollow
367SubscribersSubscribe